Sandėlyje

Plati burna Katės dubuo Kaklo apsauga Šunų maisto dubuo Neslystantys šėrimo indai Plaunami naminių gyvūnėlių šėrimo puodelis Išsiliejimui atsparus šunų tiektuvo dubuo

(0)
€3.03 €6.05
Prekės kodas: w442692
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Ženkleliai:

1. Išsiliejimui atsparus dizainas: Mūsų plačios burnos šunų dubuo suprojektuotas su neslidžiu dugnu, užtikrinantis, kad jūsų pūkuotas draugas valgydamas jo neapvers, pašalindamas netvarką ir išlaikydamas grindis švaresnes.

2. Patikimas ir patvarus: Šis plataus burnos šuns dubuo pagamintas iš aukštos kokybės, saugių PP medžiagų su lygiais paviršiais, kad būtų lengva valyti. Jis yra patvarus ir tinkamas plauti indaplovėje, todėl maitinimo laikas yra be rūpesčių tiek jums, tiek jūsų pūkuotam draugui.

3. Plačios burnos dizainas: Šis plačios burnos katės dubuo tinka ne tik katėms, šunims, triušiams ir kt. šerti, bet ir sukurtas taip, kad jį būtų galima sudėti, kad būtų lengva laikyti. 15 cm pločio burna užtikrina lengvą maisto ir vandens užpylimą, tuo pačiu užimdama minimalią vietą.

4. Patobulintas maitinimas: ryškios spalvos su kačių raštais plačios burnos šunų dubenyje skatina jūsų augintinio apetitą ir susidomėjimą, užtikrindamos puikią valgymo patirtį.

5. Išskirtinai sukurtas: mėgaukitės saugia ir patogia maitinimo patirtimi savo pūkuotiems draugams su mūsų plačios burnos šunų dubeniu. Jis nesukelia įbrėžimų naminių gyvūnėlių burnoje su apvaliais ir be įbrėžimų kraštais.

Aprašymas:

Mūsų "Anti-Tip Cat Bowl" yra pagamintas iš aukštos kokybės PP medžiagų, todėl yra atsparus dilimui ir patvarus. Jo platus burnos dizainas leidžia lengvai pasiekti jūsų katę, o sudedama funkcija maksimaliai padidina saugojimo efektyvumą. Su žavingais kačių modeliais viduje, šis dubuo daro valgymo laiką smagesnį jūsų augintiniams.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Pet ėdalo dubuo

2. Spalva: raudona, mėlyna, žalia, rožinė

3. Svoris: apie 55g

4. Produkto dydis: apie 15 * 15 * 4 cm / 5.91 * 5.91 * 1.57 colių

Pakuočių sąrašas:

1vnt* Kačių šėrimo dubuo

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

  • Forma : Suapvalinta
  • Medžiaga : Plastmasiniai
  • Tipas : Single, katės
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias