Sandėlyje

Rankinė Kvėpuojantis kelioninis naminių gyvūnėlių krepšys Krepšiai mažiems šunims Sulankstomos katės Transportavimo krepšys Kačių krepšiai Nešiojamas kačių krepšys

(0)
€6.59 €13.17
Prekės kodas: w450474
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Siūlome nuolaidą dideliems kiekiams. Kviečiame susisiekti su mumis!

Rankinė Kvėpuojantis Kelioninis Naminių gyvūnėlių krepšys Pirkinių krepšiai mažiems šunims Sulankstomos katės Transportavimo krepšys Kačių krepšiai Nešiojamas kačių krepšys

Nešiojamas kelioninis naminių gyvūnėlių krepšys yra puikus sprendimas naminių gyvūnėlių savininkams keliaujant. Nesvarbu, ar vežate savo pūkuotą draugą pas veterinarą, ar į savaitgalio kelionę, šis skaidrus krepšys per petį yra patogus ir patogus būdas transportuoti savo augintinį.

Šis krepšys, pagamintas iš kvėpuojančių akių ir oro tinklelio medžiagų, užtikrina, kad jūsų augintinis kelionės metu išliktų vėsus ir patogus. Aštuonių skylių dizainas skatina oro srautą, o stabili vieta apsaugo nuo drėgmės ir saugo jūsų augintinį.

Dėl aiškaus dizaino šis naminių gyvūnėlių krepšys užtikrina lengvą matomumą, leidžiantį visada stebėti savo pūkuotą draugą.Peties diržo dizainas taip pat leidžia lengvai nešiotis, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie visada juda.

Šis universalus naminių gyvūnėlių krepšys tinka katėms ir mažiems augintiniams bei puikiai tinka įvairiai veiklai. Naudokite jį kelionėms pas veterinarą, savaitgalio pabėgimams ar net kasdieniam naudojimui. Kvėpuojantis tinklas su akių dizainu ir oro tinklelio medžiagomis užtikrina, kad jūsų augintinis būtų patogus ir vėsus, o aštuonių skylių dizainas skatina oro srautą ir apsaugo nuo drėgmės.

Apibendrinant galima pasakyti, kad nešiojamas kelioninis augintinio krepšys yra būtinas priedas bet kuriam naminių gyvūnėlių savininkui. Dėl aiškaus dizaino, kvėpuojančių medžiagų ir lengvai nešiojamo peties diržo tai yra patogus ir patogus pasirinkimas gabenant pūkuotą draugą. Taigi, nesvarbu, ar vykstate pas veterinarą, ar atostogaujate, būtinai pasiimkite šį universalų ir praktišką naminių gyvūnėlių krepšį.

Nešiojamas kelioninis naminių gyvūnėlių krepšys - skaidrus krepšys per petį katėms ir mažiems augintiniams

Savybė:

1. Pasiimkite savo pūkuotą draugą į kelionę su šiuo nešiojamu naminių gyvūnėlių krepšiu, pasižyminčiu aiškiu dizainu, kad būtų lengva matyti.

2. Kvėpuojantis tinklelis ir oro tinklelio medžiagos užtikrina, kad jūsų augintinis kelionės metu būtų vėsus ir patogus.

3. Su aštuoniomis skylėmis oro srautui ir stabiliam išdėstymui, šis maišas apsaugo nuo drėgmės ir užtikrina jūsų augintinio saugumą.

4. Peties diržo dizainas leidžia lengvai nešiotis, todėl puikiai tinka kelionėms pas veterinarą ar atostogoms.

5. Šis universalus krepšys tinka katėms ir mažiems naminiams gyvūnėliams, todėl jis yra būtinas priedas bet kuriam naminių gyvūnėlių savininkui. 1* Kelioninis augintinio krepšys

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias