Sandėlyje

Kačių tuneliai kambarinėms katėms Vidinis kačiuko vamzdelis Žaislinis katės žaidimo tunelis Interaktyvus žaislas Smagus elastingas katės tunelio vamzdis Kūrybingas šuniukui

(0)
€5.18 €10.36
Prekės kodas: w457092
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Ar norite padovanoti savo augintiniui smagų ir interaktyvų žaidimą? Išbandykite šį katės tunelį ir stebėkite, kaip jie tyrinėja ir žaidžia viduje. Šis tunelis yra pagamintas iš stiprios ir patvarios medžiagos, kuri gali atlaikyti jūsų augintinio įbrėžimus ir trina. Tai gali sužadinti kačių ir kitų mažų gyvūnų smalsumą atrasti, kas yra viduje. Šis katės tunelis yra puiki dovana jūsų mylimam augintiniui ir būdas parodyti jiems savo meilę.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Cat Tunnel

Medžiaga: plieninė viela, elastingas tinklelis

Spalva: Geltona

Gaminio dydis: apie 25x25x65cm / 9.84x9.84x25.59in

Gaminio svoris: apie 97g

Pakuočių sąrašas:

Katės tunelis * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Pagerinkite ryšį su kate: šis katės tunelis leidžia jums ir jūsų kačiukui bendrauti tarpusavyje, todėl žaidimai ir linksmybės tampa malonesni. Tai puikiai tinka vidaus ir lauko sporto žaidimams ir gali pagerinti jūsų ryšį su jūsų augintine kate.

2. Stiprus ir lankstus: Šis katės tunelis pastatytas iš aukštos kokybės plieninės vielos ir elastingo tinklo, kuris gali atsispirti jūsų katės nagams ir dantims. Jis gali išlaikyti savo formą ir atšokti atgal, net jei jūsų katė jį stumia ar traukia.

3.Įdomus varpelio dizainas: Šis katės tunelio žaislas pasižymi smagia ir unikalia savybe – tunelio gale yra mažas kamuoliukas. Tai sužadins jūsų katės smalsumą tyrinėti ir žaisti tunelyje, leisdama kačiukui laimingai ir įdomiai praleisti laiką.

4. Platus pritaikymas: Šis katės tunelis leidžia jūsų augintiniui lengvai ir smagiai tyrinėti lauke ar viduje.Jis taip pat tinka šuniukams, triušiams, žemės šernams ir kitiems mažiems gyvūnams, kurie mėgsta žaisti ir paslėpti.

5.Nuostabi dovana: parodykite savo katei, kaip jums rūpi, padovanodami jai šį kačiuko tunelį kaip atostogų ar gimtadienio dovaną. Jiems patiks jaukus ir erdvus dizainas bei raukšlėtas garsas, skatinantis jų smalsumą.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : nailonas
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • Tipas : katės
  • žaislų tipas : Tuneliai

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias