Sandėlyje

Katės lango ešerių hamako sėdynė Vidinė kačiuko poilsio sėdynė su sunkiais siurbtukais Kvėpuojantis plaunamas tinklelis Patvari rėmo lova

(2)
€6.40 €32.17
Prekės kodas: w432760
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Specifikacijos:

Medžiaga: PP, PVC, Oksfordas

Dydis: 55 x 35cm / 21.65 x 13.78in

Apkrova: apie 20kg

Spalva: Mėlyna, Violetinė, Chaki

Komplektą sudaro: 1 x Cat hamakas

Savybė:

1.Kvėpuojantis Oksfordo audinys + plastikas, katės kūno temperatūra neperkais dėl šio katės lango hamako pralaidumo orui. Žiemą ant šios katės ešerių lovos pridėkite čiužinį, ši languose sumontuota kačių lova bus patogiausia.

2. Pramoninio stiprumo siurbtukai talpina iki nuostabių 30 svarų. Jūsų katė gali įšokti ir iššokti iš šios poilsio vietos, o tai yra dar vienas pratimas, užtikrinantis gerą jūsų katės sveikatą.

3.Dėl žemos temperatūros siurbtukai gali prarasti savo galią, siurbtukus galite kelioms minutėms mirkyti drungname vandenyje ir išdžiovinti. Įsitikinkite, kad ant stiklo nėra nešvarumų ar riebalų.

Nata:

1. Jei jūsų augintinis yra šuniukas / katytė, rekomenduojame atidžiai pasirinkti dydį arba galbūt nusipirkti didesnį dydį, nes jūsų augintinis gali augti nuo prekių užsakymo iki gavimo.

2. Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Prašau suprasti. Prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

3. Prašome leisti 1-5 mm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Vaizdo įrašų demonstravimas

  • Medžiaga : Oksfordo farbrikas
  • CN : Guangdongas
  • funkcija : ekologiškas
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • elemento tipas : Lovos ir kilimėlio dangteliai
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Tipas : katės

Klientų Atsiliepimai

Greitas pristatymas, jis sveikas ir katei patinka. Ačiū.

Tikslus. Atvykimas užtruko per ilgai, nes "AliExpress" nenaudojo correos kaip pristatymo sistemos. Hispapost/Tipsa/Ecoscooting pristatymo sistemos yra netvarkingos ir užsakymų pristatymas užtrunka per ilgai. Jie yra pražūtingi. Tiesiog correos veikia gerai, visa kita yra nelaimė ir aš prarandu norą nieko nebeužsisakyti "Ali Express" dėl ilgo pristatymo laiko.

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias