Sandėlyje

Šuniuko apsiaustas Kalėdoms Atmosferinis apsiaustas Pončas naminiams gyvūnėliams Cosplay šventinio vakarėlio aksesuarai Kalėdų vakarėliui pasivaikščioti

(0)
€1.06 €3.03
Prekės kodas: w440288
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Pagamintas iš aksominės medžiagos, šis pončo stiliaus apsiaustas puikiai tiks jūsų katei ar mopsui įgauti atostogų dvasią. Su šventine Kalėdų tema, jūsų augintinis atrodys žavingai, tuo pačiu būdamas šiltas ir jaukus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Pet christmas cloak

Svoris: apie 160g

Pakuotės dydis: (apytiksliai)20 * 20 * 4cm / 7.87 * 7.87 * 1.57 colių

Pakuočių sąrašas:

1vnt.*Augintinio kalėdinis apsiaustas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Odai draugiška medžiaga: Pagamintas iš koralų aksomo medžiagos, šis naminių gyvūnėlių kalėdinis apsiaustas yra minkštas ir kvėpuojantis, suteikiantis jūsų pūkuotam draugui jaukumo ir šilto jausmo. Jį lengva užsidėti ir nusivilkti, jis tinka įvairioms progoms, tokioms kaip kalėdiniai vakarėliai, fotosesijos ar kasdieniai drabužiai.

2.Holiday Cheer: Paruoškite savo augintinį atostogoms su mūsų šventine katės kalėdine kepurės kepure.Minkštas ir patvarus audinys patogiai priglunda, o elastinė juosta tvirtai laikosi vietoje.Reguliuojama funkcija užtikrina saugų prigludimą ir lengvą dėvėjimą.

3.Šventinis pūkuotas draugas: Šis kalėdinio šuns pončo apsiaustas su gobtuvu pasižymi žavingu dizainu, kuris imituoja Kalėdų senelį, todėl jūsų augintinis atrodo patrauklesnis ir šventiškesnis. Pončo stilius yra lengvai uždedamas ir nuimamas, ir patogus jūsų augintiniui dėvėti.

4.Šventinis mados aksesuaras: pasipuoškite savo pūkuotus draugus šiuo žavingu naminių gyvūnėlių kalėdiniu apsiaustu. Klasikinis raudonas ir baltas spalvos, jis puikiai tinka bet kokio dydžio katėms ir šunims. Pasinerkite į atostogų dvasią ir sukurkite linksmą atmosferą su šiuo žavingu aksesuaru.

5.Šventinis naminių gyvūnėlių kalėdinis apsiaustas: stebėkite, kaip jūsų pūkuotas draugas virsta žavingu Kalėdų Seneliu.Sukurtas mažiems šunims, tokiems kaip Jorkšyro terjerai, čihuahua, mopsai, maltiečiai ir miniatiūriniai dobermanai, šis daugiafunkcis kyšulys puikiai tinka festivaliams, fotosesijoms, gimtadieniams ir kt.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Poliesteris
  • Sezonas : Ruduo/Žiema
  • Tipas : Šunys

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias