Sandėlyje

Dantų dygimo žaislai šuniukams Kieta virvė Dantis žaislas Augintinis Šuniškas kaulas Žaislai Maži šuniukai Žaislai Šunų žaislai Rinkinys Girgždantys šunų žaislai

(0)
€18.16 €36.34
Prekės kodas: w440204
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Laikykite savo pūkuotą draugą užimtą ir patenkintą mūsų augintiniams pritaikytais žaislais su šuniukais! Šiame rinkinyje yra žavingas pliušinis girgždantis šuns žaislas, kuris padės išvalyti nešvarumus nuo jūsų šuns dantų ir pralinksmins juos nenuobodžiu metu. Padidinkite intymumą su savo augintiniu, žaisdami kartu ir išlaikydami sveikus dantis.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Šuniuko dantų dygimo žaislai

Medžiaga: medvilninė virvė, pliušinė

Taikoma: maži šunys, vidutiniai šunys

Svoris: apie 630g

Pakuotės dydis: apie 26x18x11cm/10.24x7.09x4.33 colių (vieno produkto dydis, kaip parodyta)

Pakuočių sąrašas:

1x nuotėkio rutulys

1x Pliušiniai bulvių traškučiai

1x interaktyvūs maži žiedai

1x medvilnės rutulys

1x teniso kamuoliukas

1x pliušinis kaulas

1x Chapterfish žaislas

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Puiki pramoga: mūsų žaislų rinkinys šuniukams gali pasigirti ryškių medvilninių šunų virvių žaislų kolekcija, puikiai tinkančia mažoms ir vidutinėms veislėms, kartu su įvairiais žaisliniais krepšiais, kuriuos lengva laikyti. Be to, yra nenugalimas pliušinis girgždantis šunų žaislas, skirtas be perstojo žaisti.

2.Patvarios medžiagos: Pagaminti iš patvarių medžiagų, kurios atsparios kramtymui ir ašarojimui, šie šuniukų žaislai yra saugūs ir nekenksmingi jūsų pūkuotiems draugams. Jie taip pat skatina jų smalsumą ir palaiko juos aktyvius valandų valandas.

3.Laikykite dantis sveikus: įsitikinkite, kad jūsų šuns dantimis rūpinamasi naudojant mūsų šuniukų žaislų rinkinį.Dėl galimybės valyti dantis ir mankštinti žandikaulį tai yra puiki priemonė, padedanti išlaikyti sveikus dantis.

4.Užkirsti kelią destruktyviam elgesiui: su mūsų šuniukų žaislų rinkiniu jūsų pūkuotas draugas liks linksmas su pliušiniu girgždančiu žaislu, kuris įkandus skleidžia juokingą garsą. Nuolat laikykite jų dėmesį, kad išvengtumėte kambario pažeidimo ir užtikrintumėte savo pūkuoto draugo laimę.

5. Sustiprinkite ryšį: švęskite ypatingą savo šuniuko dieną su šiuo interaktyviu žaislų rinkiniu, skirtu padidinti bendravimą ir puoselėti gilesnį ryšį tarp jūsų ir jūsų pūkuoto draugo. Padovanokite tobulą dovaną ir sustiprinkite savo santykius padidindami žaidimo laiką ir intymumą.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • žaislų tipas : Pliušiniai žaislai
  • Tipas : Šunys

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias