Sandėlyje

Žiurkėno vonia smėlio dėžė Skaidri pelė Gerbille naminių gyvūnėlių tualeto narvas Dėžutė higieniškas namų laikymas Maži naminių gyvūnėlių tiekimo priedai

(0)
€9.51 €19.01
Prekės kodas: w408870
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

ženkleliai:

1. Padidinkite intymumą su pūkuotu draugu: žavingas žiurkėnų vonios kambarys gali pasigirti skaidriu torto dizainu ir smagiu stiliumi, puikiai tinkančiu, kad jūsų augintinio dušas būtų linksmesnis. Pasiruoškite spustelėti mielas nuotraukas, nes tai padidina jūsų intymumą su mylimu augintiniu ir daro jį žavingesnį.

2. Stabilus ir saugus žiurkėno vonios kambarys: Mūsų vonios kambarys užtikrina stabilų ir saugų išdėstymą jūsų augintinio narve su 8 cm aukščio pagrindu ir apsaugančiu nuo apvirtimo dizainu, kad maudymosi metu maži augintiniai neapvirstų ar neslystų. Mėgaukitės ramybe žinodami, kad jūsų žiurkėnas yra saugus ir patogus vonios metu.

3. Sandarus dizainas: Mūsų novatoriškas žiurkėno vonios kambario dizainas yra sprendimas, kurio jums reikia norint išvengti vandens nutekėjimo. Pakeltas kraštas efektyviai palaiko narvą švarų ir tvarkingą, užtikrindamas sausą aplinką jūsų pūkuotam draugui.

4. Lengvas ir greitas valymas: Šis žiurkėno vonios kambarys nėra lengvai užterštas nešvarumais, nes jį lengva valyti ir matinę tekstūrą. Galite tiesiog nušluostyti drėgnu skudurėliu arba nuplauti po vandeniu.

5. Plačiai taikomas: Šis daugiafunkcinis žiurkėnų vonios kambarys tarnauja kaip smėlio baseinas, tualetas ir puošni kraštovaizdžio apdaila mažiems augintiniams. Idealiai tinka žiurkėnams, pelėms ir auksiniams lokiams.

Aprašymai:

1. Žiurkėno smėlio vonios indas yra puikus būdas padidinti intymumą su savo kailiu Friend.It leidžia žiurkėnui susitvarkyti ir išlaikyti kailį švarų ir sveiką.Šis indas turi 8 cm aukščio pagrindą vonios baseino apačioje, kuris efektyviai apsaugo nuo vandens nutekėjimo ir išlaiko smėlį Dry.It taip pat yra lengvai valomas ir daugiafunkcinis, Kadangi galite jį naudoti kaip šėrimo dubenį arba savo žiurkėno lizdą.Suteikite savo žiurkėnui patogią ir jaukią smėlio vonią su šiuo konteineriu.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Hamster Bathroom

2. Spalvos: violetinė, geltona, rožinė

3. Dydis: (apytiksliai)14 * 14.5cm / 5.51 * 5.51 * 5.71 colių

Pakuočių sąrašas:

Žiurkėno vonios kambarys X 1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Plastmasiniai
  • modelio numeris : Žiurkėno vonios kambarys

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias