Sandėlyje

1vnt Juodos mažos urnos atminimas - žmogaus palaikai dekoruoti Keraminė memorialinė urna -Gyvūnų kačių šuo Augintinis Cinerary Karstas

(0)
€38.75 €77.50
Prekės kodas: w409913
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Puoselėjamas atminimas: juoda keraminė atminimo urna jūsų mylimiems šeimos nariams - smulki dekoratyvinė urna žmogaus pelenams, leidžia pasidalinti brangiais mylimo žmogaus prisiminimais su draugais ir šeima.

Nesenstanti elegancija: meistriškai pagaminta iš keraminių medžiagų, sumaniai glazūruota rankomis ir papuošta įmantriais dekoratyviniais raštais. Ši subtili pelenų urna tarnauja kaip nesenstanti duoklė jūsų brangiam gyvenimui ir meilei.

Idealūs matmenys: Maždaug 4.33 colio / 11 cm skersmens ir stovinti 4.25 colio / 10.8 cm aukščio, ši tobulo dydžio urna užtikrina lengvą nešiojamumą ir išbando prasmingiausias akimirkas.

Patvarumas ir saugojimas: Kruopščiai pagaminta iš aukščiausios kokybės vandeniui atsparios keramikos, ši maža urna saugiai užsandarina savo brangų turinį, išsaugodama jį ateinančioms kartoms.

Amžinas mylimų sielų atminimas Pagerbti mūsų brangiųjų, kurie perėjo, atminimą yra tikrai ypatinga, ir koks geresnis būdas tai padaryti, nei su išskirtine kremavimo urna jų brangiems pelenams. Kremavimo urnos suteikia nuoširdžią galimybę šeimos nariams išlaikyti artimuosius arti, itin rūpestingai saugant jų žemiškus palaikus. Šie išskirtiniai indai siūlo gražią alternatyvą tradiciniam laidojimui, išsaugodami mūsų brangių išvykusių prisiminimus nesenstančiame ir

Išskirtiniai rankų darbo mini kremavimo atminimo ženklai Individualiai pagaminti su didžiausiu kruopštumu, šios nuostabios mini kremavimo atminimo urnos yra puikus indas jūsų mylimojo palaikams pagerbti neprilygstama kokybe. Kiekviena urna yra unikali, atspindinti ypatingą ryšį, kuriuo dalinatės, ir tarnaujanti kaip graži duoklė jų gyvenimui ir puoselėjamiems prisiminimams, kuriuos sukūrėte kartu.

  • Stilius : Klasikinis
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : keramika
  • elemento ID : PD22054

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias