Sandėlyje

Roplių vandens dubuo mažas naminių gyvūnėlių driežo šėrimo dubuo Daugkartinio naudojimo geriamojo indų lėkštė atsiskyrėliui Krabų varlė Driežas Barzdotas drakonas

(0)
€3.20 €6.41
Prekės kodas: w5656
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

ženkleliai:

1. Pasiūlykite daugybę privalumų: Mūsų roplių vandens dubuo yra patogus sprendimas laikyti maistą ir vandenį mažiems ropliams, kartu sukuriant natūralią buveinę. Yra įvairių dydžių.

2. Valykite patogiai: Šis roplių vandens dubuo turi lygius paviršius ir dryžuotą tekstūrą, skirtą imituoti natūralią jūsų augintinio aplinką. Jis gerai susilieja su bet kokiu terariumu ar vivariumu, sukurdamas patogesnę buveinę jūsų ropliams.

3. Ilgas tarnavimo laikas: Suteikite savo ropliui prieinamą maitinimo patirtį naudodami mūsų seklią roplių vandens dubenį.Pagamintas iš patvarios ABS medžiagos be atplaišų ar įtrūkimų, jis užtikrina švarią ir tvarkingą valgymo aplinką. Be to, jis yra daugkartinio naudojimo ir lengvai valomas.

4. Paprastas naudojimas: Laikykite savo mažus ar vidutinius roplius drėkinančius ir gerai maitinamus mūsų roplių vandens dubeniu.Su žemu ratlankio dizainu, šis šėrimo dubuo (yra 2.55*0.78 ir 3.34*0.78 colių dydžio) puikiai tinka lengvai gerti ir valgyti.

5. Plačiai naudokite: naudodami šį iš dervos pagamintą vandens dubenį, laikykite savo šunis sveikus ir hidratuotus. Tai paprasta valyti ir tinkama šerti mažus roplius, tokius kaip vėžliai, driežai, gyvatės ir žiurkėnai.

Aprašymas:

Daugiafunkcinė gekonų šėrimo atbraila sukurta taip, kad imituotų gamtą, suteikdama pakankamai seklios vietos, kad jūsų mažasis roplys galėtų įlįsti ir išlįsti. Su mažu ratlankiu jis tinka vėžliams, driežams, gyvatėms ir žiurkėnams. Gydykite savo augintinį patogiu valgymo laiku.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Reptile Water Bowl

Stilius: bambuko

imitacija Medžiaga: ABS

dydis:

S-6,5 * 2 cm / 2,55 * 0,78 colio, storis 0,4 cm / 0,15 colio

L-8,5*2cm/3,34*0,78in, storis 0.6cm/0.23in

Svoris: S-34g; L-58g

Savybės: Atsparus kritimui/bekvapis

Packin g sąrašas:

1* Roplių vandens dubuo

Pasergėti:

Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : ABS
  • modelio numeris : roplių vandens dubuo

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias