Sandėlyje

Paukščių pavadėlis konures Paukščių pakinktai Papūga Pavadėlis Paukščių dresūros virvė Itin lengvas reguliuojamas konure diržų papūgos pavadėlis

(0)
€2.02 €2.88
Prekės kodas: w15106
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Ar jums patinka išnešti kakadu ar konurus į lauką? Šis paukščių pavadėlis puikiai tinka jums! Jis yra atsparus dilimui ir lygus, todėl jis nepažeis jūsų plunksnų draugo. Taip pat lengva užsidėti ir pakilti, taupant laiką ir rūpesčius. Šis paukščių pavadėlis yra gera dovana draugams, kurie taip pat turi naminių paukščių.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Paukščių pavadėlis

Produkto medžiaga: poliesteris

Produkto dydis: (apytiksliai) 21 * 5cm / 8.27 * 1.97 colių

Produkto spalva: rožinė, violetinė, juoda

Taikoma: tinka mažoms papūgoms, tokioms kaip tigro oda, Xuanfeng bijūnas ir kt.

Funkcija: augintinis apsirengia, išeina ir žaidžia

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Pakuočių sąrašas:

1*Paukščių pavadėlis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patvarus poliesteris: Mūsų paukščių pakinktai pagaminti iš patvaraus ir bekvapio poliesterio, kuris yra stiprus ir nedeformuojamas, suteikiantis jūsų augintiniui patogų ir saugų jausmą, tuo pačiu būdamas ekologiškas.

2. Kintamas dydis: Šie paukščių diržai yra reguliuojami ir saugūs, nes atitinka jūsų augintinio dydį. Jame yra metalinis spaustukas ir nuimamas lynas, leidžiantis jį uždėti ir sklandžiai nuimti, apsaugoti ir valdyti savo augintinį.

3. Veikia puikiais produktais: Mūsų paukščių diržai yra sukurti iš lygios ir plyšimui atsparios medžiagos, kuri apsaugo jūsų konure nuo sužalojimų ir diskomforto. Jis turi lengvą ir lengvai laikomą struktūrą, todėl jį patogu naudoti ir nešiotis. Jame taip pat yra ryškių ir išblukimui atsparių spalvų, kurios pagerina jūsų paukščio išvaizdą ir nuotaiką.

4.Ateikite plačiai naudoti: Galite lengvai reguliuoti šio paukščių diržo dydį, kad jis atitiktų jūsų plunksnų draugus, nesvarbu, ar jie yra macaws, pilkieji kakadu, kakadu, cockatiels, budgerigars ar papūgos. Tokiu būdu galite užtikrinti jų komfortą ir saugumą vesdami juos lauke.

5.Puiki dovana draugams: Šis paukščių diržas conure yra puiki dovana visiems, kurie rūpinasi paukščiais ir nori su jais smagiai praleisti laiką. Jis yra patogus, saugus ir lengvai reguliuojamas, be to, leidžia jūsų paukščiams tyrinėti išorinį pasaulį be jokios rizikos. Būtinas daiktas paukščiams

paimti

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • Medžiaga : PLUOŠTAS
  • Tipas : PAUKŠČIAI

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias