Sandėlyje

Pet Cat Leaking Toys Interaktyvus erzinimas Besisukantys kačių žaislai su apžvalgos rato forma Naminių gyvūnėlių lėtas tiektuvas kačiukų augintinių šėrimui

(0)
€6.72 €15.26
Prekės kodas: w13109
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Šis katės nesandarus žaislas pagamintas iš ekologiškų ir sveikų ABS ir TPR medžiagų. Jis yra tvirtas ir patvarus, nėra lengvai pažeidžiamas kačių ir gali būti naudojamas ilgą laiką. Naujas ir originalus rato dizainas leidžia katei žaidžiant pasukti ratą 360° kampu su lengva jėga, o tai padidina žaislų smagumą.

Produkto medžiaga: ABS + TPR

Produkto dydis: 17 * 14 * 8cm \ 6.69 * 5.51 * 3.14 in

Pakuočių sąrašas: katės nesandarus žaislas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Ekologiška medžiaga: katės nesandarūs žaislai, pagaminti iš ekologiškų ir sveikų ABS ir TPR medžiagų, yra patvarūs, lengvai naudojami, katės jų lengvai nepažeis ir gali būti naudojami ilgą laiką.

2. Daugiafunkcis: mūsų žaislas su augintiniu šunimi puikiai tinka katėms.Jis turi daugybę funkcijų, kurios gali padėti pagerinti kačių intelektą žaidimo metu, sulėtinti katės valgymo greitį ir efektyviai apsaugoti katės mitybos sveikatą.

3.360 Sukimosi dizainas: Mūsų katės nesandarus žaislas gali laisvai pasukti 360 horizontalia kryptimi. Katė žaisdama gali ją paversti lengva jėga. Katės nuotėkio žaislą galima pasukti tiek pagal laikrodžio rodyklę, tiek prieš laikrodžio rodyklę.

4. Stiprus siurbimas: Stiprus siurbtuko dizainas leidžia šiuos katės nesandarius žaislus adsorbuoti ant bet kokio paviršiaus, pavyzdžiui, medinių grindų ar grublėtos žemės, pvz., durų, langų, sienų ir kt. Jis taip pat gali užsikabinti vertikaliai arba horizontaliai.

5.Patogus naudoti ir švarus: Šis naminių kačių nesandarus žaislas yra labai paprastas naudoti ir švarus. Prieš naudojimą turite atidaryti viršutinį dangtį, kad į jį įdėtumėte užkandžių, ir tada užrakinkite. Po naudojimo nuplaukite muiluotu vandeniu, tada išdžiovinkite ore.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : nailonas
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • Tipas : katės
  • žaislų tipas : Tuneliai

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias