Sandėlyje

Švyturio paukščių tiektuvas Lauke kabantis naminių gyvūnėlių ėdalo dozatorius Kelių skylių paukščių tiektuvas Neperšlampamas automatinis naminių paukščių tiektuvas

(0)
€26.31 €52.62
Prekės kodas: w439189
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

ženkleliai:

1. Ilgalaikis: Saugokite voveres ir meškėnus nuo mūsų tvirtos metalinės švyturio paukščių lesyklos. Sukurtas taip, kad apsaugotų jūsų paukščių lesalą, jis užtikrina ilgalaikę šėrimo patirtį be pertraukų.

2. Praktinis paukščių prieglobstis: Su 5 šėrimo prievadais, įskaitant 3 apačioje ir 2 internete, taip pat dėklu ir 3 vandens dubenėliais, šis švyturio tiektuvas suteikia universalią stotį keliems paukščiams vienu metu maitintis iš įvairių kampų.

3. Didelė talpa: Šis švyturio paukščių tiektuvas gali talpinti iki 4 svarų maisto, todėl jums nereikia jo dažnai papildyti. Jame yra kubo maisto skyriai, kurie pritraukia daugiau paukščių ir leidžia jiems maitinti iš skirtingų kampų.

4. Pritraukite daugiau paukščių: Mūsų švyturio paukščių tiektuvo tinklelio dizainas pagerina vėdinimą, kad maistas būtų sausas ir šviežias, kad pritrauktų įvairius paukščius.Jo sandarus dėklas užtikrina švarą ir pašalina vandens išsiliejimą.

5. Graži dovana: Švyturio paukščių tiektuvas yra unikali dovanos idėja gamtos mylėtojams. Tegul tai atneša gamtos grožį ir ramybę į jūsų kiemą, mokydama vaikus ir senjorus atsakomybės ir pagarbos laukinei gamtai.

Aprašymas:

Suteikite savo sodui jūrinio žavesio naudodami mūsų metalinį paukščių tiektuvo švyturį.Suprojektuotas su 3 skyriais kubelių maistui ir ventiliacijai, kad maistas būtų šviežias. Puiki dovana tėvams, draugams, vaikams, šeimai ir gamtos mylėtojams.

Specifikacija: 1. Produkto pavadinimas: Paukščių tiektuvai

2. Spalvos: balta, juoda

Sąrašas:

Švyturio paukščių tiektuvas x1

  • Tipas : PAUKŠČIAI
  • Medžiaga : Plastmasiniai
  • funkcija : Automatinis
  • Palaikymas : Dropshipping/Wholesale
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias