Sandėlyje

Lietpaltis šunims Poliesteris Šunų lietaus striukė Skaidrus gobtuvas Vandeniui atsparus senovinis pledas Lietus Pončo striukė šunims Katės Šuniukai Augintiniai

(0)
€11.06 €17.02
Prekės kodas: w456958
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Laikykite savo pūkuotą draugą sausą ir patogų lietingomis dienomis su šiuo dilimui atspariu lietaus paltu. Jis turi išplėstą dizainą, kad augintiniai galėtų laisvai judėti, ir tvirtai prigludęs, kad jis nebūtų laisvas. Pasirinkite iš įvairių dydžių, kad atitiktų jūsų šuns stilių ir dydį.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

Dydis:

Gyvūnai: XS S M L XL 2XL 3XL

Asmuo: M L

Išsamesnės informacijos

ieškokite matmenų brėžinyje Pakuočių sąrašas:

1 * Lietaus kailis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patogus ir apsauginis: Šunų lietpaltyje naudojamas patvarus poliesterio audinys, kuris yra kvėpuojantis ir lengvas, apsaugantis jūsų augintinį nuo lietaus ir užtikrinantis jaukumą.

2.Apsauga nuo lietaus ir vėjo: Su skaidriu skydeliu, kurį galima atlenkti, kai jis nenaudojamas, šis šunų lietpaltis leidžia jūsų šuniui mėgautis vaizdu, išlikdamas sausas ir jaukus.Skydelis taip pat apsaugo jūsų šuns galvą ir veidą nuo lietaus ir vėjo, o kailis turi visą kraštą, kuris prailgina apsaugą ir saugumą.

3. Laikykite savo augintinį patogiu: Šis šunų lietpaltis turi lietaus dangtelį su tamsia pavadėlio burna, kuri apsaugo lietų nuo antkaklio ir jūsų augintinį sausą. Lietaus danga taip pat leidžia lengvai ištraukti virvę ir leisti savo augintiniui smagiai praleisti laiką lietuje daug judant.

4. Saugus ir patogus prigludimas: lietpaltis turi reguliuojamus mygtukus ant kaklo ir pilvo, kurie leidžia pritaikyti savo augintiniui, todėl jis yra saugesnis ir jaukesnis, nebūdamas per ankštas ar laisvas.

5.Tinka dovanoms: Šis lietpaltis yra ne tik puiki dovana naminiams gyvūnėliams, bet ir smagus būdas užmegzti ryšį su savo pūkuotu draugu. Galite rinktis iš įvairių spalvų ir dydžių, kad atitiktų savo aprangą ir stilių.Nesvarbu, ar eisite pasivaikščioti, ar a , šis lietpaltis išlaikys jūsų šunį sausą ir patogų.

  • Medžiaga : Poliesteris
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias