Sandėlyje

Naminių gyvūnėlių dantų šepetėlių rinkinys Naminių gyvūnėlių reikmenys Šunų dantų pasta Dantų šepetėlis Burnos priežiūros rinkinys katėms ir šunims Vanilinis jautienos pirštų dantų šepetėlių rinkinys

(0)
€7.48 €10.69
Prekės kodas: w455965
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

ženkleliai:

1.Praktiškas dantų šepetėlis: Šis silikoninis dantų šepetėlis turi minkštą ir tankią šepetėlio galvutę, kuri gali lengvai pašalinti dantų nešvarumus, nepadarydama jokios žalos jūsų šuns dantenoms. Tai užtikrina efektyvų valymą ir burnos sveikatą jūsų pūkuotam draugui.

2.Puikus ingredientas: Atraskite geriausią burnos higieną šunims su mūsų dantų šepetėliu ir dantų pasta. Aukščiausios kokybės natūralių augalų ekstraktų ingredientai veikia efektyviai ir saugiai, kad būtų užtikrinta optimali burnos sveikata. Mūsų griežta kokybės kontrolė užtikrina pasitenkinimą.

3.Naudinga funkcija: Užtikrinkite puikią savo pūkuoto bičiulio burnos sveikatą naudodami mūsų efektyvų šunų dantų šepetėlį ir dantų pastą. Derinys pašalina blogą burnos kvapą, apsaugo nuo dantų ėduonies ir praradimo bei padidina dantų kietumą, kad apsaugotų dantis. Galinga ir saugi formulė pagerina burnos higieną ir prailgina danties tarnavimo laiką.

4.Universalus naudojimas: Šis dantų šepetėlių ir dantų pastos rinkinys yra žaidimų keitiklis naminių gyvūnėlių tėvams, ieškantiems patogumo ir lankstumo. Jis tinka įvairių dydžių ir formų naminių gyvūnėlių burnoms, įskaitant kates ir kitus augintinius. Dėl savo daugiafunkciškumo jis puikiai tinka mažiems, vidutiniams ir dideliems šunims.

5. Patogus naudojimas: patirkite lengvą valymą su šiuo šunų dantų šepetėliu ir dantų pastos rinkiniu. Jis tiekiamas su 3 šepetėlių galvutėmis, tinkančiomis skirtingoms dantų dalims, todėl tai greitas ir patogus sprendimas. Tiesiog pastumkite šepetėlio galvutę ant piršto ir švelniai nuvalykite šuns dantis, kad galėtumėte mėgautis gaivesniu kvėpavimu.

Laikykite savo šunų dantis sveikus naudodami mūsų praktišką dantų šepetėlį ir aukščiausios kokybės ingredientus šunų dantų pasta. Užkirsti kelią dantų ėduoniui ir dantų praradimui naudodami mūsų daugiafunkcinį ir praktišką šepetėlio metodą. Tiesiog padėkite juos ant pirštų ir švelniai nuvalykite šunį.Lengvai apsaugokite savo pūkuoto draugo burnos sveikatą!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Dog Toothbrush Kit

Produkto dydis: 17 * 5 cm / 6.69 * 1.97 colio (apytiksliai)

Produkto svoris: 170g (apytiksliai)

Pakuočių sąrašas:

1 * Šunų dantų šepetėlių rinkinys

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Taikoma šunų veislė : Universalus
  • Medžiaga : Šunų dantų šepetėlis ir dantų pasta

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias