Sandėlyje

U Forma Papūgos ešerių stovas Papūgos narvas Stovas Papūga Šlifavimas Burna Kojos Nagai Paukščiai Stovo laikiklis Budgie Parakeet Lovebirds

(0)
€5.69 €11.39
Prekės kodas: w2283
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Mūsų U formos paukščių stovo ešerys yra puikus pasirinkimas paukščių savininkams! Jo unikalus U formos dizainas suteikia daugybę privalumų ir su juo lengva dirbti. Mūsų paukščių ešerius taip pat lengva valyti tiesiai su muiluotu vandeniu, todėl priežiūra yra lengva.

Specifikacijos:

Medžiaga: kvarco smėlio strypas

Dydis: apie 19 * 2 * 17cm / 7,48 * 0,79 * 6,69 colio

Spalva: žalia

Pakuočių sąrašas:

1* U formos papūgos ešerių stovas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.U formos dizainas: Mūsų U formos papūgos ešerių stovas sukurtas taip, kad suteiktų dar daugiau vietos jūsų plunksnų draugui judėti ir žaisti. Jo lankstus dizainas leidžia prisitaikyti prie skirtingų paukščių narvų formų, o montavimas ir išmontavimas yra lengvas.

2. Lengvas pritaikymas: Palaikykite gerą papūgos sveikatą naudodami mūsų "U Shape" papūgos ešerių stovą.Jo šiurkštus matinis strypas efektyviai sumals nagus ir snapą, užkirsdamas kelią deformacijoms ir užtikrindamas švarą.Lengva naudoti, jūsų papūgai tai patiks!

3.Keli tikslai: Padidinkite savo augintinio gyvenamąją erdvę su mūsų U formos papūgos ešerių stovu.Siūlydamas įvairius privalumus, jis tarnauja kaip patogi poilsio vieta, nagų smailiklis ir spalvingas ornamentas narvui.

4. Paprastas montavimas: U formos papūgos ešerių stovas be vargo suteikia tvirtą atramą. Metalinės sparnų veržlės ir įmontuoti varžtai užtikrina lengvą nustatymą, o valymui reikalingas tik muiluotas vanduo. Montavimui nereikia jokios papildomos įrangos, o jūsų paukščiui patiks jų naujasis ešerys.

5. Platus pritaikymo pasirinkimas: Padidinkite savo paukščio buveinę naudodami mūsų U formos papūgos ešerių stovą, idealiai tinkantį apgyvendinti platų mažų ir vidutinių papūgų asortimentą, pavyzdžiui, budgerigarus, macaws, bijūnų papūgas ir kt.

  • Tipas : PAUKŠČIAI
  • Medžiaga : Poliesteris
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias