Sandėlyje

Sizalio patefonas Žaislų grindys Kačiukas Draskyklė Katė Draskyklė Kamuolys Katė Draskyklė Katė Stovi Kačių draskyklė

(0)
€14.91 €19.88
Prekės kodas: w3688
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Sizalio patefono žaislų grindų kačiuko draskyklė Katės draskyklė Katės draskyklė Kačių stalai Kačių draskyklės stovas Kačiuko draskyklė - nešiojamas ir lengvas, kurį galima pastatyti bet kurioje jūsų namų vietoje, suteikiant daugiau vietos jūsų katei.

Kačių draskymo žaismas - tai geras žaislas padeda katėms dekompresuoti ir atlikti daugiau mankštos, gali gerai patenkinti katės poreikius.

Katės įbrėžimo lenta - žaislas yra lengvas, nešiojamas ir dekoratyvus, jį galima lengvai pastatyti bet kur, kur jums patinka, įneškite juokingą atmosferą į savo namus.

Kačių treniruokliai - mūsų katės draskymo žaislas tinka namams, naminių gyvūnėlių parduotuvėms ir kitoms vietoms, kurioms reikia pagalbos, džiugindamas jūsų mielą katę.

Kačių draskymo žaislas - apsaugantis jūsų baldus nuo įbrėžimų ir patenkinantis natūralų katės draskymo instinktą, yra labai praktiškas kačių mylėtojui.

dydis: A-30 x 20cm / B-19 x 15cm

Medžiaga: mediena + sizalis

Spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x Sizalio patefono žaislas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • žaislų tipas : Kamuoliai
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • Medžiaga : Plastmasiniai
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias