Sandėlyje

Šeškų narvas Automatiniai tiektuvai Kačių narvų tiektuvas ir vandens saldainių spalvos Didelės talpos zuikis Šunų vandens dozatorius Kabantys naminių gyvūnėlių dubuo

(0)
€9.87 €14.09
Prekės kodas: w2614
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Šis lengvas šeškų maisto dubuo narvams gali turėti daug vandens ir gali automatiškai papildyti maistą. Stabilizuotas posūkis užtikrina stabilumą, o 360° valymo funkcija palengvina priežiūrą. Puikiai tinka šeškų savininkams, ieškantiems patogumo ir patogumo.

Medžiaga: PP

sunkumas:

Tiektuvas 500g

Vandens tiektuvas 450g

dydis:

Tiektuvas 23 * 20 * 11cm / 9.05 * 7.87 * 4.33in

Vandens tiektuvas 20 * 17 * 11cm / 7.87 * 6.69 * 4.33in

Sąrašas:

Šeškų ėdalo dubuo narveliui*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Puikus medžiagos stiprumas: patirkite didžiausią atsparumą smūgiams ir dilimui naudodami mūsų šeškų narvelio automatinį tiektuvą, pagamintą iš didelio kietumo PP medžiagos.

2. Stabilus vandens tiekimas: Šis šeškų narvelio automatinis tiektuvas turi 1100 ml vandens rezervuarą, kuriame galima laikyti pakankamai geriamojo vandens jūsų šeškams ir išlaikyti narvą švarų.Jis turi sandarią konstrukciją, kuri apsaugo nuo lašelių ir išsiliejimo.

3.Automatinis papildymas: Šis šeškų narvelio automatinis tiektuvas gali automatiškai papildyti maistą jūsų augintiniui, todėl jums nereikia jo dažnai keisti. Jame yra 45 laipsnių pločio grūdų išleidimo anga, kuri neleidžia maistui įstrigti ar užsikimšti.

4. Nepajudinamas stabilumas: laikykite savo šeško šėrimo vietą saugią ir be netvarkos! Mūsų automatinis tiektuvas tvirtai pritvirtinamas prie narvo su varžtu-spaustuku ir stabilizuotu turniketu, kad būtų išvengta bet kokio klibėjimo ar išsiliejimo.

5. Lengva valyti: Šis šeškų narvelio automatinis tiektuvas sukurtas taip, kad būtų patogus ir higieniškas. Jis gali būti lengvai išardomas valymui, be aklavietės ar nešvarumų. Jame taip pat yra 360 valymo funkcija, kuri automatiškai išplauna tiektuvą.

  • Medžiaga : Plastmasiniai
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias