Sandėlyje

Nauja kūrybinė kuprinė Verslas Laisvalaikio kuprinė Kompiuteris daugiafunkcis Vyrai ir moterys Lauko kelionių kompiuterio krepšys

(0)
€35.00 €62.51
Prekės kodas: w490369
Kategorijos: Camping & Hiking
Spalva:

Pilnas aprašymas

Pavadinimas:

Naujas C reative B ackpack B usiness C asual B ackpack C omputer M ulti-functional M en A nd W omen T ravel C omputer Bag

Specifikacijos:

Dydis: 48 x 33 x 23 cm

Svoris:0.5kg

Modelis: 1911

m. Talpa: 20-35L

Medžiaga: nailonas

Pakuočių sąrašas:

1*Kuprinė

1) Mes priimame Alipay, West Union, TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2) Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

3) Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite iš naujo Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. PRISTATYMAS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO)

2. Užsakymai apdorojami laiku po mokėjimo patikrinimo.

3. Siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

4. Rodomi vaizdai nėra tikrasis elementas ir yra skirti tik jūsų nuorodai.

5. PASLAUGOS TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

6. Jei negavote siuntos per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas!

7. Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš mūsų pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti.

8. Pristatymo laikas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo jo gavimo dienos. Jei šią prekę turite ilgiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota ir MES NEIŠDUOSIME JUMS PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO. IŠIMČIŲ NĖRA! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę.

2. Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir JŪS TURITE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo PO#.

3. Mes grąžinsime VISĄ JŪSŲ LAIMĖTĄ PASIŪLYMO SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais ir priedais, PO TO, kai PIRKĖJAS ir Pardavėjas atšauks sandorį iš www.sakiaigmps.lt.OR, galite pasirinkti pakeitimą.

4. Mes padengsime visas siuntimo išlaidas, jei produktas (-ai) yra ne toks, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių gamintojo ribota garantija sugedusiems daiktams (išskyrus daiktus, sugadintus ir (arba) netinkamai naudojamus po gavimo). Premijoms suteikiama 3 mėnesių garantija.

2. Apie sugedusias prekes BŪTINA pranešti ir jas grąžinti per garantinį laikotarpį (ir, jei įmanoma, originalioje pakuotėje). Turite mums pasakyti, koks yra defektas, ir pateikti savo užsakymo numerį.MES NETAISOME IR NEKEIČIAME PREKIŲ, KURIŲ GARANTIJA PASIBAIGUSI.

Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytomis politikos nuostatomis užsakydami "www.sakiaigmps.lt"!

Mes išlaikome aukštus kompetencijos standartus ir siekiame 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbūs Mes prašome nedelsiant susisiekti su mumis prieš pateikdami mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, kad galėtume tinkamai išspręsti jūsų susirūpinimą.

Neįmanoma išspręsti problemų, jei apie jas nežinome!

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias