Sandėlyje

Tent Peg Bag Tent Peg Bag Lauko palapinės kaištis Nešiojamas plaktukas Laikymo maišelio organizatorius žygiams Kempingas Atsparus dilimui Sunkus

(0)
€17.66
Prekės kodas: w490441
Kategorijos: Camping & Hiking
Spalva:

Pilnas aprašymas

Aprašymas:

Palapinės krepšys turi didelę talpą, o įvairius įrankius galima sudėti atskirai, kad jie būtų tvarkingi ir tvarkingi.

Palapinės kuolo laikymo krepšys yra mažo dydžio ir lengvai nešiojamas, idealiai tinka stovyklavimui, iškyloms, kepsninėms ir namų laikymui.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Tent Peg Bag/Camping Nail Bag

Medžiaga: PVC

Svoris: apie 440g

Laikymo dydis: apie 44 * 16 * 16cm

Išplėstas dydis: apie 77 * 44cm / 30.31 * 17.32 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Palapinės kaištis

Nata:

Paveikslėlyje dydis yra rankinis matavimas, bus šiek tiek klaidų, kreipkitės į faktinį produktą.

Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva laikyti: "Tent Stake" laikymo krepšys turi didelę talpą ir atskirus įrankius, kad jie būtų tvarkingi ir tvarkingi.Kempingo nagų krepšys padeda lengvai laikyti ir daugiau niekada nebereikės visur ieškoti.

2. Nešiojamas dydis: Kempingo statymų krepšys yra mažas ir lengvai nešiojamas. Kempingo nagų krepšys taip pat neprideda daug papildomo svorio jūsų stovyklavimui, todėl jūsų kelionė yra lengva ir maloni.

3. Stabilus ir tvirtas: Kempingo statymų krepšys pagamintas iš PVC, šis palapinių krepšys yra labai patvarus, nelengvai suplėšomas, neišblukęs, atsparus dilimui ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4. Daugiafunkcinis: Palapinių statymai "Peg Bag" yra puikus stovyklavimo įrangos laikymo krepšys, "Tent Peg Bag" gali būti naudojamas įvairiems stovyklavimo užtvarams, kempingo virvėms, virvių sagtims, tentiniams žibintams ir kt. laikyti, o tai yra labai praktiška.

5. Unikali dovana: mūsų palapinės kuolo laikymo krepšys bus puikus pasirinkimas visiems, kuriems patinka tyrinėti, žygiuoti pėsčiomis, žvejoti, stovyklauti, medžioti ar kuprinę. Palapinių statymų krepšys yra puiki dovana šeimai ar draugams.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Priedo tipas : Kiti
  • Tipas : 3 - 4 asmenų palapinė

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias