Sandėlyje

Šunų plovimo šepetys Dvipusis raminantis kailio priežiūros šampūnas Masažas Šepetys Šunų šukos Plaukų produktai Priedai naminių gyvūnėlių ligoninės namams

(0)
€3.65 €7.32
Prekės kodas: w471998
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Be vargo išvalykite savo pūkuotą draugą mūsų nešiojamu šunų šveitikliu voniai. Odai draugiškas naminių gyvūnėlių šampūno šepetys švelniai masažuoja jūsų pūkuotuko odą, nesulaužydamas plaukų, užtikrindamas, kad jūsų augintinis nepatirtų diskomforto. Šis šveitiklis, kuriuo pasitiki naminių gyvūnėlių ligoninės, palengvina ir malonina vonios laiką jums ir jūsų šuniukui.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Pet 2-in-1 grooming maudymosi šepetys

Medžiaga: TPR

Produkto savybės: TPR minkšta medžiaga, vientisas liejimas ir nelengva pakenkti augintinių odai

Taikomi objektai: kačių ir šunų universalūs

Produkto dydis: apie 11 * 10 * 4 cm / 4.33 * 3.94 * 1.57 colių

Spalva: mėlyna, pilka, rožinė

Pakuočių sąrašas:

1vnt.*Šunų masažas com

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Galimas dvipusis: Mūsų nešiojamas šunų vonios šepetys puikiai tinka lengvam valymui ir šveitimui, tuo pačiu užtikrinant raminantį masažą.Dėl dvipusio dizaino ir ilgalaikio patvarumo galite praleisti daugiau laiko bendraudami su savo pūkuotu draugu.

2. Lengvas valymas: laikykite savo augintinį švarų ir sveiką naudodami mūsų drėgną ir sausą, daugiafunkcį šunų vonios šepetį. Šis nuostabus šepetys, ne mažiau efektyvus plaunant naminių gyvūnėlių šampūną ir šveičiant nešvarumus, padeda sumažinti išsiskyrimą ir prižiūrėti pūkuotą draugą sveikam gyvenimui.

3.TPR medžiaga: Švelnus, bet efektyvus ant tvirtų nešvarumų ir kilimėlių, mūsų minkštas ir tvirtas šunų vonios šepetys maudynėms turi TPR medžiagą, kuri yra draugiška odai, idealiai tinka išlaikyti sveiką ir blizgantį jūsų pūkuoto draugo kailį.

4. Tvirtas dizainas: Integruotas mūsų šunų vonios šepetėlio liejimas užtikrina patvarumą, kuris gali atlaikyti griežtą šunų plovimą nesulaužant. Jums nereikia jaudintis dėl tarnavimo laiko.

5.Optinal 3 spalvos: padarykite vonios laiką vėjeliu su mūsų augintinio vonios šepetėliu!Jis veikia kaip naminių gyvūnėlių šveitiklis ir masažuoklis, todėl yra universalus įrankis visoms progoms. Idealiai tinka naudoti namuose, naminių gyvūnėlių parduotuvėse ar prieglaudose ir yra trijų spalvų. Taip pat gali būti naudojamos pasirenkamos naminių gyvūnėlių ligoninės!

  • modelio numeris : Šunų vonios šepetys
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias