Sandėlyje

Mielas augintinis Moliūgų kepurė Helovinas Naminis šuo Kačių kepurė Suknelė Galvos apdangalai Šunys Katės Cosplay kostiumas Juokingas vakarėlis Pasipuošti

(0)
€3.32 €6.14
Prekės kodas: w486142
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Funkcija

1、PREMIUM MEDŽIAGA: Mūsų katės Helovino kepurė yra pagaminta iš aukštos kokybės pliušinio, kuris yra draugiškas odai, minkštas ir patogus, nelengvai išblukęs ir nesuplyšęs, lengvas svoris ir nesukels jokio streso jūsų augintiniui.

2、UNIKALUS FORMOS DIZAINAS: Šis mielas moliūgų katės kostiumas sukurtas pagal Helovino demono elementus, sukuriant ryškų šventinės aplinkos vaizdą. Tai turi būti puikus aksesuaras jūsų augintiniui.

3、REGULIUOJAMAS DYDIS: Šio vakarėlio augintinio kostiumo galvos apdangalas yra pritvirtintas kablio kilpa ir gali būti pritaikytas prie augintinio galvos perimetro, kad padidėtų jo dėvėjimo stabilumas, ir jį galima lengvai užsidėti arba nuimti.

4、PLATUS PRITAIKOMUMAS: Mūsų kačių ir šunų skrybėlės tinka ne tik jūsų augintiniams dėvėti kasdien, bet ir gali būti naudojamos daugeliui progų, tokių kaip Kalėdos, Helovinas, Padėkos diena, gimtadienio vakarėliai, savaitgalio vakarėliai, šeimos fotosesijos ir kt.

5、PUIKI DOVANA: Galite nusipirkti šią naminių gyvūnėlių Helovino skrybėlę kaip dovaną savo augintiniui, kad jūsų augintinis būtų žavingesnis ir kad jūsų augintinis būtų šiltas. Taip pat galite jį nusipirkti kaip dovaną kitiems draugams, turintiems augintinių.

Prekės tipas: Helovino moliūgų katės skrybėlė

Medžiaga: pliušinis

Pakuočių sąrašas

1 x Helovino moliūgų katės skrybėlė

  • CN : Guangdongas
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Tipas : katės
  • rinkinio tipas : no
  • elemento tipas : plaukų aksesuarai
  • Medžiaga : PU

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias