Sandėlyje

Pliušinis gyvatės katės žaislas Miela kartoninė dėžutė Gyvatės forma Interaktyvūs katės žaislai Katės stimuliuojantys ir dantis dygstantys žaislai kambarinei kačiuko mankštai

(0)
€2.55 €7.30
Prekės kodas: w449912
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Mūsų katės gyvatės žaislai katėms yra puikus priedas prie bet kokio kačių žaidimo laiko. Ryškios spalvos ir pliušinis audinys sukuria nenugalimą interaktyvią patirtį. Tinka tiek kačiukams, tiek suaugusiems katėms, katžolės ir pliušinių žaislų derinys daro šiuos žaislus nenugalimus. Tai puikus būdas suteikti katei labai reikalingą mankštą ir stimuliaciją.

Specifikacijos:

Pavadinimas: pet toys

Svoris: 40g

Produkto dydis: Ilgis apie 50 cm / 19.69 colių

Pakuočių sąrašas:

Pliušinis gyvatės katės žaislas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Ryški spalva: patraukite katės dėmesį šiuo ryškiaspalviu, tikrovišku pliušinės gyvatės žaislu. Pasilepinkite jų instinktais valandų valandas kramtydami, kramtydami ir draskydami.

2.Built-In Catnip: Su šiuo pliušiniu gyvatės katės žaislu jūsų kačių draugas galės mėgautis valandų valandas jaudinančio žaidimo laiko dėka nenugalimo katino, kuris sužadina jų natūralius medžioklės instinktus.

3.Kačių išsipildymas: Mūsų pliušinis gyvatės katės žaislas, siuvamas rankomis itin atsargiai, patogumo ir praturtinimo tikslais, užtikrina žaismingą įsitraukimą galvojant apie saugumą. Tinka smalsiems kačiukams ar suaugusiems katėms, leiskite jiems mėgautis begaliniu žaidimo laiku.

4. Kačių partneris: Pakvieskite savo kambarinę katę išlikti aktyvią su mūsų pliušinės gyvatės katės žaislu. Tai puikiai tinka savarankiškam žaidimui, kai nesate šalia, suteikiant psichinę stimuliaciją ir mankštą. Šis žaislas, pripildytas katžolės, yra nenugalimas valandų valandas pramogoms.

5.Pridėkite katės džiaugsmo: tegul šis pliušinis gyvatės katės žaislas padidina jūsų katės laimę, užtikrindamas, kad ji puikiai praleis laiką ją spardydama, kandžiodama ar glamonėdama. Tai puikus būdas suteikti savo katinui labai reikalingą mankštą ir stimuliaciją, taip pat protinį praturtinimą.

  • žaislų tipas : Tuneliai
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • Medžiaga : nailonas
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias