Sandėlyje

Papūga Kramtomasis žaislas Įkandimas Žaislas Medinis narvas Pakabukas Smulkintuvo snapas Šlifavimas Saugus maistas Paukščių žaislai Papūga Žaislas Papūga

(0)
€8.71 €17.42
Prekės kodas: w9845
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Ieškote saugaus ir stimuliuojančio kramtomojo žaislo savo papūgai? Šis patvarus medinių kaladėlių žaislas, sujungtas metalinėmis grandinėmis, pritrauks jūsų paukščio žvilgsnį ir klausą, o jo narvą pavers smagia žaidimų aikštele ar sporto sale. Skatinkite savo papūgos natūralius instinktus žaisti ir kramtyti su šiuo žaislu!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Papūgos kramtomasis žaislas

Produkto medžiaga: Mediena + geležis

Produkto dydis: 40 * 15 cm / 15.75 * 5.91in (apytiksliai)

Pakuočių sąrašas:

1 * Papūgos kramtomasis žaislas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš aukščiausios medžiagos, šis rankų darbo papūgos kramtomasis žaislas suteikia daugiau patvarumo ir atsparumo įkandimui nei įprasti žaislai.Natūrali mediena, maistiniai pigmentai ir stipri metalinė grandinės jungtis leidžia saugiai ir higieniškai kramtyti. Be to, jame nėra kenksmingų medžiagų ar klijų, užtikrinančių jūsų papūgos sveikatą ir gerovę.

2.Snapo sveikata ir malonumas: mūsų kramtomasis žaislas skatina jūsų plunksnos draugo burnos priežiūros poreikius ir kognityvinį vystymąsi. Saugokite snapus nuo užaugimo, mankštinkite žandikaulio raumenis ir kovokite su nuoboduliu.

3.Įtraukiantis žaislas: Šis papūgos kramtomasis žaislas gali pasigirti akį traukiančiomis spalvomis ir tvirta medžio konstrukcija, todėl tai patrauklus žaislas, galintis atlaikyti grubų žaidimą. Daugiasluoksniai blokai siūlo valandų valandas stimuliacijos, o varpas suteikia klausos malonumą, kad stimuliuotų jūsų augintinio protą ir pojūčius.

4. Padidinkite paukščių žaidimo laiką: Šis papūgos kramtomasis žaislas gali pasigirti išskirtiniu medinių kaladėlių, sujungtų metalinėmis grandinėmis su keliais sluoksniais, dizainu, skirtu laipiojimui ir tyrinėjimui.Skatina paukščių įgimtą instinktą kandžiotis ir laipioti, todėl žaidimo laikas yra smagus ir stimuliuojantis, puoselėjantis žaismingąją pusę ir patenkinantis norą tyrinėti.

5. Vientisas montavimas: pakelkite savo augintinio paukščio namus su šiuo papūgos kramtomuoju žaislu, turinčiu metalinę grandinę, kad būtų galima be vargo pastatyti ant narvo. Mėgaukitės stebėdami, kaip jūsų paukštis paverčia savo narvą smagia žaidimų aikštele ar sporto sale. Idealiai tinka papūgos ir kitiems visų dydžių naminiams paukščiams.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • rinkinio tipas : no
  • Medžiaga : Poliesteris
  • Tipas : PAUKŠČIAI

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias