Sandėlyje

Marker Pen Dual Tip Mild Color Markers for Art 6pcs Dual Tip Mild Colors Highlighter Markers For Kids Students And Artists

(0)
€0.86 €1.72
Prekės kodas: w4758
Kategorijos: Pens, Pencils & Writing Supplies
Spalva:

Pilnas aprašymas

Šis universalus rašiklis su žymekliu puikiai tinka visiems skirtingiems jūsų žymėjimo poreikiams. Jo švelnios spalvos suteikia grožio jūsų užrašams, nebūdami per daug akinantys. Dėl kompaktiško dydžio jį lengva nešiotis su savimi, kad ir kur eitumėte.

Specifikacijos:

Medžiaga: PP

Specifikacijos: - rožinis gradientas, mėlynas gradientas, žalias gradientas

Produkto dydis: apie 15cm / 5.91 in long

Vietų sąrašas:

6* Žymeklių

rašikliai Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Dvigalvis rašiklis: sklandžiai perjunkite paryškinimo ir pabraukimo poreikius naudodami mūsų dvigalvius paryškinimo rašiklius.Dviejų antgalių funkcija apima 1 storą ir 1 ploną parinktį skirtingiems žymėjimo poreikiams, todėl jūsų užrašai yra tvarkingesni ir spalvingesni.

2.Spalvingas malonumas: Pasimėgaukite nuostabiu spalvų pasauliu naudodami mūsų gradiento spalvų žymeklio rašiklius.Turtinga spalvų paletė tikrai suteiks grožio jūsų užrašams, o gradiento sistema patraukia dėmesį, todėl mokymasis tampa smagia patirtimi.

3.Akių apsauga: mėgaukitės patogiu ir saugiu paryškinimu naudodami mūsų paryškinimo rašiklius. Švelnios, neakinančios spalvos apsaugo jūsų regėjimą ir pagerina skaitymo bei rašymo patirtį.

4. Lengva nešiotis: Išveskite savo kūrybiškumą į lauką naudodami šiuos žymeklių rašiklius. Dėl lengvo ir kompaktiško dizaino galite lengvai įsidėti juos į savo krepšį ir leistis į kitą nuotykį.

5. Subtili dovana: Žymeklio rašikliai yra puiki dovana klasėje arba mokytojo reikmenys, nes jie suteikia jūsų užrašams spalvų ir jaudulio.idealiai tinka tiek draugams, tiek šeimos nariams.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias