Sandėlyje

Lipnus silikoninis rašiklio laikiklis stalui, pieštukų laikiklis, žymeklio laikiklis, rašiklio laikiklio rinkinys Mokytojo reikmenys Patvarūs

(0)
€6.97 €10.41
Prekės kodas: w5799
Kategorijos: Pens, Pencils & Writing Supplies
Spalva:

Pilnas aprašymas

Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, šis rašiklio laikiklis yra patvarus, lankstus ir atsparus dilimui, užtikrinantis ilgalaikį naudojimą. Kiekvienas stalinio rašiklio laikiklis turi lipnią nugarėlę, kuri tvirtai priglunda prie daugumos neporėtų paviršių ir visiškai nenukris, kai švirkštiklis ištraukiamas.

Tvirtas lipnus pagrindas leidžia saugiai pritvirtinti silikoninio rašiklio laikiklį prie stalo, kompiuterio monitoriaus, lentos, darbalaukio, veidrodžio, mainų srities ar bet kokio lygaus paviršiaus, nesijaudinant, kad jis nukris. Visada tvarkykite darbalaukį.

Stalinio rašiklio laikiklis priima tekstūruotą dizainą, kuris labai pagerina rašiklio laikiklio sukibimą, o lankstus dizainas gali tilpti įvairių dydžių rašiklius.

Kiekis: 15 vnt / 10 vnt

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: silikagelis

Dydis: apie 5.5x2x1.7CM

Pakuote sudaro:

15 * Rašiklio laikiklis (juoda/balta/mėlyna/raudona/žalia, kiekvienos spalvos 3vnt.)

/

10 * Rašiklio laikiklis (juoda/balta/mėlyna/raudona/žalia, kiekviena spalva 2vnt.)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias