Sandėlyje

stikliniai lašintuvai Mini eterinių aliejų lašintuvai buteliukai su dangteliu Maži laikymo indeliai 3 ml

(0)
€23.42 €31.23
Prekės kodas: w9571
Kategorijos: Skin Care Tool
Spalva:

Pilnas aprašymas

stikliniai lašintuvai Mini eterinių aliejų lašintuvai buteliukai su dangteliu Maži laikymo indeliai 3 ml

NEPRALAIDUS DIZAINAS: Sraigtinio sriegio apdailos butelio burna yra suderinta su patraukliu auksu padengtu aliuminio lydinio dangteliu, kuris tvirtai priglunda ir gali efektyviai užkirsti kelią bet kokiam skysčio nutekėjimui.

Saugi, sandari konstrukcija saugi ir patogi pakuotė.puikiai tinka kelionėms su šiuo kelionės dydžiu gali nešiotis rankinėje.

Klasikinis stilius,subtilus prisilietimas leidžia pajusti grožio dvelksmą.puikiai tinka kelionėms..

Puikiai tinka eteriniams aliejams, kvepalams, skysčiams, "pasidaryk pats" mėginių mišiniams, geriausia pakuotė savo kvapams gaminti rankų darbo dovanų mišinius.

Nešiojami buteliai: buteliukas su lašintuvu yra nedidelis sandarus skysčio laikymo indas, nes dangtelis gali tinkamai užsukti, kad būtų išvengta nuotėkio, o tai gali suteikti daug daugiau patogumo, ypač kelionės

metu Universalumas ir praktiškumas: lašintuvo buteliukai ne tik gali būti naudojami eteriniams aliejams, kokosų aliejams, skysčiui, losjonui ir kt. laikyti, bet ir gali būti lengvai naudojami ir užpildyti, tinkami kelionėms, kasdieniam naudojimui ir "pasidaryk pats"

Spalva: skaidri

Medžiaga: stiklas

Dydis: 3 ml

Pakuote sudaro:

100 x buteliukas su lašintuvu

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias