Sandėlyje

3D Memo Pads Novelty Creative Stickers Paper Card Craft Pyramid Style 3D Note Book For Office Meninė užrašų knygelė Christmas G A1M8

(0)
€20.28 €33.81
Prekės kodas: w8991
Kategorijos: Notebooks & Writing Pads
Spalva:

Pilnas aprašymas

specifikacija

Pavadinimas: 3D užrašų knygelė su apšviesta piramide

Medžiaga: popierinis akrilas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 8 * 8 * 4,3 cm / 3,15 * 3,15 * 1,69 colio

Puslapiai: 157

Aprašymas

ĮMONTUOTA LED ŠVIESA: Be naujo dizaino ir natūralesnio bei praktiškesnio, ji taip pat švyti romantiška namų atmosfera, o piramidės pilis bus ryškesnė ir paslaptingesnė, kai naktį įjungsite LED šviesą.

Naudokite norėdami užsirašyti pastabas ar priminimus sau ar kitiems: paimkite rašiklį iš rašiklio laikiklio ant organizatoriaus ir užsirašykite svarbius dalykus, kad primintumėte nepamiršti. Negalima ignoruoti ryškių ir ryškių spalvų, puikiai tinkančių mokykloms ir biurams.

TOBULA DEKORACIJA: Kaip lengvai naudojamas biuro daiktas kasdieniam naudojimui, tai ne tik užrašų knygelė, bet ir meno puošmena, mažo dydžio, neužims per daug jūsų biuro ploto, tinka įvairioms progoms, tokioms kaip vidaus ar vidaus ekranas!

GERIAUSIA DOVANA ATOSTOGOMS: 3D užrašų knygelės užrašai yra puiki dovana jūsų geriausiam draugui, bendradarbiui, mergaitei, paaugliui, seseriai, dukrai, motinai, žmonai, anūkei ar sau. Gimtadienis, Valentino diena, išleistuvės, jubiliejus, Kalėdos, Motinos dienos dovana jai ir jam!

Produktų sąrašas:

1* 3D lipnus lapelis

1 * Akrilo ekrano dėžutė

1*Dovanų dėžutė

Dėkojame už dėmesį, Galite susisiekti su mumis, kad gautumėte daugiau informacijos apie prekes. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias