Sandėlyje

Dviračio užrakto kombinuotas užraktas Bagažo užraktai Dviračių užraktai Kabelio užraktai Bagažui 30 colių vielos virvė

(0)
€5.32 €8.72
Prekės kodas: w86722
Kategorijos: Ornamental & Cleaning & Protection
Spalva:

Pilnas aprašymas

Mini dviračio užrakto kabelis: supermini didelio stiprumo dviračio kabelio užraktas, ne tik gali užrakinti dviratį už jus, dėl jo nešiojamumo galite įsidėti į kišenę, kad galėtumėte nešiotis su savimi, kai reikia užrakinti bagažą, šalmus ir kitus svarbius daiktus. Pasiimkite jį su savimi, kad ir kur eitumėte.

Daugiafunkcis kabelio užraktas: Kabelis yra 30 colių, pakankamai ilgas, kad galėtumėte užrakinti dviratį prie medžio / vartų / tvoros / turėklų / ir kt. Kabelio užraktas taip pat gali būti naudojamas motociklams, riedlentėms, motoroleriams, grotelėms ir vejapjovėms, sporto įrangai, įrankių dėžėms ir kopėčioms bei durims.

Pintas Stell: Dviračio kabelis pagamintas iš didelio stiprumo pintos plieninės vielos, kuri gali atlaikyti 1KN įtempimą ir 2KN šlyties jėgą, daugiau jėgos ir lankstumo. O apsauginė vinilo danga (PVC) padeda išvengti įbrėžimų, patvaresnio nusidėvėjimo.

Iš naujo nustatomas derinys: išmanusis 3 skaitmenų atstatomas ritės užraktas, kurį lengva nustatyti asmeniniams poreikiams pritaikytus derinius.Turėdami beraktę patogią spyną, nesijaudinkite, kad pametėte raktą ir pamiršite jį nešiotis.

Šilti patarimai: Šis dviračio užraktas geriausiai naudojamas pagrindiniam saugumui kaip atgrasymo nuo vagystės priemonė. Niekada nepalikite dviračio ilgą laiką užrakinto lauke. Ypač didelio nusikalstamumo zonose.

Spalva: sidabrinė/juoda

Medžiaga: plieninė viela + ABS

Pakuote sudaro:

1 * Dviračio užraktas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias