Sandėlyje

Pripučiamas valties veržliaraktis Nepralaidus sandarumui nešiojamas veržliaraktis TPU oro įleidimo veržliarakčio įrankis Lengvi lygūs valčių priedai kanojoms

(0)
€2.41 €5.03
Prekės kodas: w8372
Kategorijos: Water Sports
Spalva:

Pilnas aprašymas

Reikia praktiško įrankio savo pripučiamai valčiai? Išbandykite mūsų mažo dydžio veržliaraktį su 4 stiliais, iš kurių galite rinktis. Jis turi lygius paviršius, kurie nesubraižys jūsų valties, ir gali lengvai atidaryti ir uždaryti pripūtimo vožtuvus. Gaukite savo šiandien.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Inflatable Boat Wrench

Medžiaga: TPU

Spalva: Juoda, pilka

Dydis: 14.4 * 3.1 * 3.5CM / 5.66 * 1.22 * 1.37IN (apytiksliai)

Svoris: 20G (apytiksliai)

Stilius: 4 stiliai, iš kurių galite rinktis

Pakuočių sąrašas:

1 * Pripučiamas valties veržliaraktis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Efektyvus įrankis: Šis pripučiamas valties veržliaraktis pagamintas iš puikios TPU medžiagos, kuri užtikrina jo patvarumą ir praktiškumą įvairiems vandens scenarijams.Tai kompaktiškas ir lengvas įrankis, kuris gali padėti lengvai ir greitai sutvarkyti valtį.

2. Lengva nešiotis: Šis pripučiamas valties veržliaraktis yra nešiojamas ir lengvas, todėl galite jį pasiimti bet kur, kur jums reikia. Jis turi nedidelį dydį, kuris telpa į kišenę ar kuprinę, ir jį patogu naudoti bet kurioje valtyje.

3. Galinga funkcija: Šis veržliaraktis sukurtas taip, kad jūsų plaukimo valtimi patirtis būtų malonesnė ir be rūpesčių. Jis gali lengvai pritvirtinti prie jūsų valties oro vožtuvų ir tvirtai pritvirtinti, kad būtų išvengta oro nutekėjimo. Taip pat galite pasirinkti iš 4 šio veržliarakčio stilių, kurių kiekvienas turi skirtingą funkciją ir išvaizdą, kad atitiktų skirtingus jūsų poreikius.

4. Patvarus veržliaraktis: Šis pripučiamas valties veržliaraktis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir lygių paviršių, užtikrinančių jo patvarumą ir komfortą. Jis turi paprastą ir ergonomišką formą, todėl jį lengva naudoti ir valdyti.Jis taip pat pasižymi smulkiomis detalėmis ir išskirtiniu meistriškumu, rodančiu jo kokybę.

5. Patikima vožtuvų pagalba: Šis pripučiamas valties veržliaraktis gali valdyti įvairių laivų, tokių kaip kanojos, baidarės, plaustai ir guminės valtys, pripūtimo vožtuvus. Tai patogus įrankis vandens nuotykių ieškotojams ir padeda sklandžiai pripūsti ir ištuštinti valtis.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias