Sandėlyje

1PCS Metal VIB Fishing Lure Vibration Spoon Hard Baits 7/10/15g Crankbait Wobbler Swimbait Cicada VIB Tackle 7 Colors

(0)
€3.25 €5.61
Prekės kodas: w7210
Kategorijos: Sports & Entertainment
Spalva:

Pilnas aprašymas

Produkto informacija:

Ilgis: 4cm 4.5cm 5cm

Svoris: 7g 10g 15g

Kablys: Trigubi kabliukai

Medžiaga: metalas

Pakuočių sąrašas: 1vnt * Vib žvejybos masalas

Masalo funkcijos:

1) S-plaukimo judesys bet kokiu greičiu - kūno dalys jungiasi su tekstilės audiniais, leidžia šiam masalui suktis į šoną taip, kaip plauktų tikra žuvis.

2) Super tikroviška išorė - pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų iš Japonijos, meistriškai suprojektuota ir griežtai išbandyta, 3D tikroviškai atrodančios akys ir tikroviškas holografinis korpusas paverčia ją tikra žuvimi.

3) Įmontuotas gravitacijos rutulys - pakelkite metimo atstumą, sukurkite garsą, pritraukiantį didelius plėšrūnus.Supaprastintas dizainas sumažina vėjo pasipriešinimą metimo metu.

4) Plačiai žvejojančios rūšys - daugkartinio naudojimo aplinka, apsauganti stambiagabarites.Skirtingos spalvos ir raštai, tinkantys bet kokiai žvejybos aplinkai.Tiek gėlavandeniam, tiek sūriam vandeniui.Puikiai tinka žvejoti ešerius, geltonuosius ešerius, walleye, lydekas, muskie, karpius, kuojas, upėtakius ir kt.

5) 100% pasitenkinimo garantija - puikus būtinas daiktas meškeriotojams, gerai supakuotas, turimos puikios dovanos gimtadieniui, jubiliejui, Padėkos dienai, Kalėdoms ir kt.Daugiau pirkėjų renkasi 5 vnt derinį, kuris gali būti greitesnis ir saugesnis.

  • Padėtis : Žvejyba vandenyno paplūdimyje, EŽERAS, Žvejyba vandenyno valtimis, Rezervuaro tvenkinys, Kita, Vandenyno uolų žvejyba, upė, srautas
  • modelio numeris : R1435
  • Kiekis : 1 vnt
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • kategorija : LURE

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias