Sandėlyje

Automobilio dažų įbrėžimų valiklis Efektyvus automobilio įbrėžimų taisymas Vaškas Automobilio kailio įbrėžimų taisymas su ilgalaike apsauga mažiems

(0)
€4.06 €5.81
Prekės kodas: w6581
Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Spalva:

Pilnas aprašymas

Tiesiog užtepkite ant kempinės ir lengvai pašalinkite įbrėžimus. Puikiai tinka ilgalaikei priežiūrai, todėl jūsų paviršiai atrodys visiškai nauji!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Paint Restorer

Grynasis kiekis: 100ml

Taikomas tipas: Tinka bet kokios spalvos transporto priemonėms, idealiai tinka mažiems įbrėžimams ir dėmėms, tokioms kaip durų rankenų įbrėžimai, nedideli dažų pažeidimai, dažų sūkuriai po poliravimo ir kt., Taisyti.

Pakuočių sąrašas:

1* Automobilių dažų įbrėžimų valiklis

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Saugus naudoti: Mūsų automobilių dažų restauratorius yra puikus sprendimas tiems, kurie rūpinasi aplinka ir savo transporto priemone. Jo ekologiška formulė yra saugi naudoti, nekenkianti žmonių sveikatai ar jūsų automobiliui.

2.Atkurti iki tobulumo: naudodami mūsų automobilių dažų restauratorių, galite atkurti savo transporto priemonės spalvą ir blizgesį. Ištrinkite įbrėžimus, įbrėžimus ir kitus pažeidimus, kad atskleistumėte tobulą apdailą, kuri atrodys taip pat gerai, kaip ir nauja. Užtikrinkite, kad jūsų automobilis ilgiau atrodytų naujas, naudodami mūsų paprastą restauravimo sprendimą.

3. Lengva valdyti: be vargo pašalinkite automobilių dažų įbrėžimus naudodami mūsų automobilių dažų restauratorių.Nuvalykite juos, kol jie lengvai išnyks, naudodami mūsų lengvai naudojamą produktą. Nereikia profesionalių paslaugų ar įrankių. Naudokite jį namuose, tiesiog užtepdami ant kempinės ir švariai nušluostydami.

4.Scratch Repair: Atkurkite savo automobilio dažų pradinį blizgesį naudodami šį lengvai naudojamą gaminį. Jis gali nušlifuoti durų rankenų įbrėžimus, sūkurius ir kitus nedidelius dažų pažeidimus bet kurios spalvos transporto priemonėje. Jis turi universalų suderinamumą su visų tipų automobilių dažais ir apdaila.

5.Ilgalaikė priežiūra: Mūsų automobilių dažų restauratorius užtikrina ilgalaikę ir pažangią apsaugą, kuri prailgina jūsų automobilio dažų tarnavimo laiką. Mėgaukitės gaiviai atrodančia transporto priemone kelis mėnesius be reguliarios priežiūros.

  • Išorinis bandymų sertifikavimas : ce
  • Specialios funkcijos : Įbrėžimų vaškas
  • modelio numeris : Automobilio įbrėžimų valiklio dažų priežiūros įrankis
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Prekės tūris : 100ml

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias