Sandėlyje

3vnt Langų plėvelės taikymo rinkinys Automobilių plėvelės apvyniojimo įrankių rinkinys Valytuvų rinkinys Vinilo grandiklio pjaustytuvas langų vyniojimui Automobilių priedai

(0)
€4.32 €8.64
Prekės kodas: w6552
Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Spalva:

Pilnas aprašymas

Ženkleliai:

1. Patvari medžiaga: Langų plėvelės taikymo rinkinyje yra patvarus PP valytuvas ir grandiklis, kuriuos nėra lengva deformuoti, sulaužyti ar rūdyti. Valytuvo spalvos yra juodos ir oranžinės, o grandiklis yra mėlynas, todėl juos lengva atskirti. Šie įrankiai yra pagaminti iš kokybiškų medžiagų ir gali būti naudojami ilgą laiką.

2. Sklandus ir be įbrėžimų laminavimas: Šis langų plėvelės taikymo rinkinys padeda efektyviai uždėti langų plėveles, pašalinti oro burbuliukus ir sumažinti įbrėžimus. Tai daro laminavimą plokštesnį ir gražesnį.

3. Lengva naudoti: Šiame langų plėvelės taikymo rinkinyje yra minkštas valytuvas, kuris eksploatacijos metu nesubraižys, valytuvas lipdukams ir lipdukams pjaustyti bei purškimo buteliukas. Rinkinys yra kompaktiškas ir patogus atlikti visų rūšių laminavimo operacijas.

4. Pagerinkite savo automobilio išvaizdą: Šis langų plėvelės taikymo rinkinys leidžia padaryti jūsų automobilį gražesnį ir stilingesnį, naudojant daugiafunkcinį pritaikymą automobilių pjovimo darbams. Jį galite naudoti visų tipų langų tonavimui, lipdukams, reklamjuostėms, vyniojimo plėvelei ir kt. Tai lengva naudoti ir kompaktiška laikyti.

5. Lengva laikyti: Šiame langų plėvelės taikymo rinkinyje yra grandiklis ir mentelė, kurie padeda sklandžiai ir greitai uždėti bet kokią lango plėvelę. Jį galite naudoti bet kada ir bet kur, nes jis turi puikų saugojimo dizainą, leidžiantį jį įsidėti į kišenę ar įrankių dėžę. Grandiklis yra 10,0 x 7,4 cm, o mentelė yra 16,3 cm ilgio, todėl tinka įvairių dydžių langams.

Aprašymas:

Pakeiskite savo automobilį su mūsų automobilio įvyniojimo rinkiniu! Pagamintas taip, kad tarnautų ilgai, mūsų rinkinį nėra lengva deformuoti, sulaužyti ar rūdyti. Atsisveikinkite su oro burbuliukais, nes jie efektyviai juos pašalina.Tai lengva naudoti automobilių pjovimo programoms ir yra su nešiojama saugykla. Atnaujinkite savo kelionę jau šiandien!

Specifikacijos:

1. Produkto medžiaga:

2. Minkštas gelis

3. Produkto svoris: 59 gramai

4. Produkto matmenys:

5. Veltinio gaminio valytuvas (juodas): 10.0 x 7.4cm

6. Grandiklis (oranžinis): 10.0 x 7.4cm

7. Grandiklis (mėlynas): 16.3cm ilgio

Pakuočių sąrašas:

Veltinio gaminio valytuvas (juodas)*1

Valytuvas (oranžinis)*1

Grandiklis (mėlynas)*1

  • Medžiaga : Plastmasiniai
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias