Sandėlyje

Automobilio galinio vilkimo kablio rinkinys Unikalus dizainas Didelio stiprumo aliuminio lydinio automobilis Automobilių lenktynės Priekabos žiedo kablys Automobilio modifikacijos apdaila

(0)
€16.76 €33.53
Prekės kodas: w6371
Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Spalva:

Pilnas aprašymas

Ženklelių taškai:

1. Lenktynių stiliaus išvaizda: Šis vilkimo kablys turi unikalų dizainą, dėl kurio jūsų automobilis tampa šaunesnis ir patrauklesnis, rodantis lenktynių atmosferą. Jis pagamintas iš aliuminio lydinio ir turi patvarią anoduotą apdailą.

2. Lengvas montavimas: greitai ir lengvai sumontuokite mūsų automobilių priedų vilkimo kablio rinkinį, nereikalaujant jokių įrankių. Be vargo prisukite vilkimo kablį tiesiai į tinkamą padėtį, kad montavimas būtų be rūpesčių.

3. Patiekite ilgą laiką: Pagamintas iš didelio stiprumo aliuminio lydinio medžiagos, šis vilkimo kablio rinkinys išsiskiria ilgaamžiškumu. Jo atsparumas dilimui ir daugkartinio naudojimo savybės žada ilgą tarnavimo laiką, užtikrindamos, kad jis lengvai nedeformuosis ir nesulūžs.

4. Įvairios programos: Lengvai montuojamas daugumoje automobilių, visureigių ar sunkvežimių modelių, šis vilkimo kablio rinkinys suteikia platų pritaikymo spektrą vilkimo, atkūrimo ar gelbėjimo operacijoms. Patirkite patogumą ir patikimumą šiandien.

5.Daugkartinis naudojimas: Įrengę savo automobilį su šiuo vilkimo kablio rinkiniu, pagerinsite saugos efektyvumą kritiniais atvejais, taip pat pridėsite dekoratyvinį ir gražų efektą. Komplektas yra universalus ir gali būti naudojamas kaip reikalinga įranga varžybų srityse, gelbstint kelius ir atliekant kitas funkcijas, todėl jį būtina turėti bet kuriam automobilio savininkui.

6. Automobilio galinio vilkimo kablys turi unikalų dizainą ir yra pagamintas iš didelio stiprumo aliuminio lydinio medžiagos. Diegimui nereikia jokių įrankių. Būtina įranga varžyboms, ji gali būti naudojama automobiliui, visureigiui ar sunkvežimiui. Suteikite savo transporto priemonei patogumo ir funkcionalumo jau šiandien.

Specifikacijos:

1. Vardas, pavardė; Automobilių aksesuarų vilkimo kablio rinkinys

2. Medžiaga: aliuminio lydinys

3. Dydis: (apytiksliai)26 * 10cm / 10.24 * 3.94 colių

Pakuočių sąrašas:

Automobilio galinis vilkimo kablys * 1

Suderinamieji varžtai * 1 komplektas

  • elemento plotis : 20cm
  • modelio pavadinimas : Automobilio vilkimo kablys
  • prekės svoris : 380gkg
  • elemento ilgis : 31cm
  • elemento aukštis : 3.5cm
  • medžiagos tipas : aliuminis+lydinys
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • elemento tipas : Vilkimo strypai

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias