Sandėlyje

Žiemos sportinės pirštinės Šiltas jutiklinis ekranas Atsparus vėjui Vandeniui atsparus laipiojimas Jojimo apsauginės pirštinės vyrams Moterys

(0)
€2.72 €4.25
Prekės kodas: w481011
Kategorijos: Cycling
Spalva:

Pilnas aprašymas

Funkcijos:

1. Visos rankos jutiklinio ekrano dizainas: Sportinės pirštinės su visais pirštais turi jutiklinio ekrano funkciją, galite lengvai valdyti savo išmanųjį įrenginį, nepaveikdami operacijos dėl pirštinių.

2. Ekstremalaus sporto patirtis: Pagaminta iš kvėpuojančios ir lengvos medžiagos, tinka įvairioms sporto scenoms. Nesvarbu, ar važiuojate dviračiu, bėgiojate ar slidinėjate, jie siūlo puikų komfortą ir lankstumą.

3. Neslystanti ir atspari dilimui: Naudojant neslystančias ir dilimui atsparias medžiagas, jis gali užtikrinti jūsų rankų stabilumą, gerą stabilumą ir ilgą tarnavimo laiką, nesvarbu, lietaus, sniego ar prakaito metu.

4. Madingas ir daugiafunkcis: Dėl madingo dizaino ir visiškai juodos spalvos jį galima lengvai suderinti, nesvarbu, ar tai būtų sportas lauke, ar važinėjimas į miestą.Jis taip pat turi keletą funkcijų, tokių kaip šalčio ir šilumos izoliacija, atsparus vėjui ir lietui, leidžiantis mėgautis lauko veikla bet kokiomis oro sąlygomis.

5. Lengva užsidėti ir nusiimti: Pirštines lengva ir greitai užsidėti ir nusiimti, tinka įvairioms rankų formoms, užtikrinant geriausią prigludimą ir komfortą.

Specifikacijos:

Medžiaga: nailonas + silikonas + trumpas aksomas

Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Taikoma: slidinėjimas, važiavimas dviračiu, šilumos palaikymas

Savybės: jutiklinis ekranas, šiltas, neslystantis

Komplektą sudaro:1pair

Pastabos:

Prašome leisti slydimo klaidas dėl rankinio matavimo.

Skirtingų monitorių spalvos gali šiek tiek skirtis.

  • elemento tipas : Pirštinės ir kumštinės pirštinės
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Sporto tipas : Važiavimas dviračiu
  • Lytis : Universalus
  • Prekės ženklas : GUOMUZI
  • Medžiaga : nailonas

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias