Sandėlyje

Dviračio vairo laikiklis Aliuminio lydinio dviračio vairo ilgintuvas Rūdims atsparus dviračių vairo prailginimas kalnų dviračių keliui

(0)
€3.26 €5.43
Prekės kodas: w478487
Kategorijos: Cycling
Spalva:

Pilnas aprašymas

Puikiai tinka plento dviračiams, kalnų dviračiams ir bet kuriam kitam dviračiui, kuriuo važinėjate, taupo vietą ir užtikrina saugų žibintų ir kitų priedų tvirtinimo tašką.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Dviračio vairo ilgintuvas

Produkto medžiaga: aliuminio lydinys

Produkto dydis: 16 x 3.5cm / 6.3 x 1.38in

Išsamios informacijos

ieškokite dydžių diagramoje Pakuočių sąrašas:

Dviračio vairo prailginimo laikiklis x 1

Bazė x 3

Alleno veržliaraktis x 2

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Trijų tipų laikikliai: Dėl trijų keičiamų pagrindų jis veikia su įvairių rūšių laikrodžių ir prekės ženklų asortimentu, todėl galite pasirinkti tai, ko norite.

2.Daugiafunkcinis dizainas: išplėskite savo dviračio galimybes naudodami mūsų montuojamą dviračio vairo plėstuvą, kuriame yra daugiafunkcis laikiklis, leidžiantis lengvai pritvirtinti žibintus, chronometrą ar bet kokį norimą priedą.

3. Puikus patvarumas: Pagamintas iš aukštos kokybės ir rūdims atsparios aliuminio lydinio medžiagos, šis dviračio vairo ilgintuvas užtikrina ilgalaikį patvarumą. Jo lengvas dizainas gali atlaikyti sunkias oro ir kelio sąlygas, garantuodamas sklandų ir patogų važiavimą.

4. Pritaikomas vairas: dviračio vairo ilgintuvas pagerina jūsų važiavimą dviračiu dėl integruoto dizaino, kuris taupo vietą ir leidžia važiuoti savo tempu. Sumontuokite jį po vairu, kad galėtumėte mėgautis įvairiais priedais ir komforto galimybėmis.

5. Platus pritaikymas: Naudodami šį vairo ilgintuvą mėgaukitės lengvu daugybės įtaisų laikymu.Sukurta taip, kad tiktų daugumai dviračių, įskaitant BMX, plento dviračius, kalnų dviračius ir MTB.Idealiai tinka palaikyti telefonų laikiklius, GPS įrenginius, žibintus ir kt.

  • Talpa (apkrova) : chronometro laikiklis
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias