Sandėlyje

Šunų kalėdinė apranga Poliesteris Kalėdų senelis Kačių apranga Mieli kalėdiniai drabužiai Minkšti katėms Kačiukai Šunys Šuniukai

(0)
€2.42 €3.46
Prekės kodas: w467049
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Paruoškite savo kačių draugą šventėms su šia žavinga katės kalėdine apranga! Su ryškiomis spalvomis ir pagamintas iš patogių medžiagų, jis suteiks jūsų augintiniui šilumos ir komforto jausmą. Išmatuoti katės krūtinės apimtį ir nugaros ilgį lengva, o valymas yra paprastas. Būkite šventiški su savo pūkuotu draugu šį atostogų sezoną!

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

spalva: raudona

Dydis: S, M, L

Pakuočių sąrašas:

Kalėdinė šunų pižama*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Soft Comfort: Ši poliesterio medžiaga yra minkšta ir patogi, tvirtai priglunda prie jūsų augintinio kūno ir suteikia šilumos bei komforto jausmą. Tai nedirgina jų odos ir lengvai plaunama. Jūsų augintiniui patiks dėvėti šią šventinę aprangą šventėms.

2.Kalėdų stilius: Sukurti su Kalėdų seneliu, šie kalėdinių šunų drabužiai pasižymi mielu raštu ir ryškiomis spalvomis, dėl kurių jūsų pūkuotas draugas išsiskirs iš minios.

3. Lengva prižiūrėti: Jūsų šunų Yuletide išvaizda išlieka nesugadinta su mūsų kalėdinių šunų drabužiais.Valomi rankomis ar mašina, jie neišbluks ir nedeformuosis.

4. Optimalus dydis: Tiesiog išmatuokite savo augintinio krūtinės apyrankę ir nugaros ilgį ir pasirinkite iš galimų dydžių pagal informaciją apie dydį. Jūsų šuo atrodys žavingai ir jausis patogiai su šia kalėdinės tematikos apranga.

5. Puikiai tinka dovanų teikimui: paverskite savo pūkuotus draugus vakarėlio gyvenimu su mūsų kalėdiniais šunų drabužiais. Šie kokybiški ir stilingi drabužiai ne tik užtikrins jūsų augintiniams šilumą ir jaukumą, bet ir taps puikiomis kalėdinėmis dovanomis šuniukams, šunims, katėms, kačiukams ir kitiems augintiniams.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Poliesteris
  • Tipas : Šunys
  • modelio numeris : kalėdinių šunų drabužiai
  • Stilius : Mada
  • Sezonas : Ruduo/Žiema

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias