Sandėlyje

Šildomos vairo kumštinės pirštinės Motociklas Greitai įkaistančios vairo pirštinės Rsistant į vandenį Šiltas laikymas Būtiniausi dalykai apsipirkti

(0)
€22.20 €49.32
Prekės kodas: w465370
Kategorijos: Cycling
Spalva:

Pilnas aprašymas

Atsparus vandeniui ir nereikalaujantis papildomo montavimo, šios kumštinės pirštinės puikiai tinka bet kokiam nuotykiui.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Electric handlebar muffs

Medžiaga: PU oda

Spalva: Juoda, ruda

Maitinimo laidas: 1,6 metro ilgio

Temperatūra: 45 °C / 55 °C / 60 °C

Produkto dydis: (apytiksliai) 35 * 26 cm / 13.78 * 10.24 colių

Pakuočių sąrašas:

1 pora* Elektriniai vairo duslintuvai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Reguliuojama šiluma: mėgaukitės greita ir reguliuojama šiluma per kelias sekundes naudodami šiuos elektrinius vairo muffus, kuriems padeda pažangus lustas. Naudodami trijų greičių temperatūros valdymą, bet kuriuo metu sureguliuokite šilumos lygį pagal norimą komfortą.

2. Padidintas komfortas: Šios motociklo vairo pirštinės yra pagamintos iš koralų vilnos pamušalo, kuris yra minkštas ir jaukus. Jie yra paminkštinti ir sutirštinti, kad apsaugotų rankas nuo šalčio ir vėjo.Jums patiks patogi važiavimo patirtis su šiais elektriniais vairo duslintuvais.

3. Oro sąlygoms atsparus komfortas: mėgaukitės važiavimu bet kokiu oru naudodami šiuos PU odinius vandeniui atsparius vėjo motociklų vairo rankogalius, kurie palaiko jūsų rankas šiltas ir sausas net ir atšiauriausiomis sąlygomis.

4. Neprilygstama šiluma ir akumuliatoriaus veikimas: Šios šildomos vairo kumštinės pirštinės vienu įkrovimu gali išlaikyti jūsų rankas šiltas ilgiau nei 4 valandas. Jie taip pat turi apsaugos nuo įkrovimo funkciją, kuri automatiškai išjungia šildymo funkciją, kai akumuliatoriaus energija yra mažesnė nei 10%, pailgindama akumuliatoriaus veikimo laiką.

5. Lengvas "Plug-And-Play": atsisveikinkite su šaltomis ir nutirpusiomis rankomis važiuodami savo EV su mūsų elektriniais vairo duslintuvais. Tiesiog prijunkite ir mėgaukitės. Nereikia montuoti, tiesiog prijunkite jį prie automobilio maitinimo lizdo. Puikiai tinka 48 ~ 72 V elektromobiliams ir patogiam mygtukų valdymui.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias