Sandėlyje

Mažas augintinio šuns šalmas su ausies skyle Motociklininkas Šuns šalmas Multi-Sport Dog Hard Hat Lauko dviratis DoggyCap šunims ir katėms

(0)
€3.98 €22.77
Prekės kodas: w465195
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Mažas augintinio šuns šalmas su ausies skyle Motociklininkas Šuns šalmas Multi-Sport Dog Hard Hat Lauko dviratis DoggyCap šunims ir katėms

Ženklelių taškai: 1.Reguliuojamo dydžio naminių gyvūnėlių šalmai: Galite pasirinkti tinkamus šunų šalmus pagal dydį, galvos perimetras tinka Pomeranijos, Bichono, Čihuahua, Prancūzijos Dou, auksaspalvio retriverio, Jorkšyro terjero, Mopso, Korgio, Maltos ir kt.

2. Minkštas ir elastingas: Naminių gyvūnėlių šalmai yra pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, smakro dirželis yra reguliuojamas, o viršuje yra įmontuotos padidintos putos, todėl jūsų šuniui patogiau dėvėti,

3. Lengva dėvėti: Mūsų mažų šunų šalmų smakro dirželis gali būti laisvai reguliuojamas pagal įvairius dydžius, praktiškas ir patogus, be to, jį lengva dėvėti.

4. Suprojektuota su dviem skylėmis: Naminių šunų šalmų viršuje yra dvi skylės, skirtos ventiliacijai ir patogumui, atlaisvinant šuns ausis. Galite būti tikri, kad nusipirksite.

5.Puikus dizainas: Jei jūsų augintinis mėgsta jus sekti, kai važinėjate motociklu ar motoroleriu, galite pasirinkti mūsų šunų šalmus mažiems šunims, kurie daro juos ir įspūdingus, ir žavingus.

Aprašymas:

Dėl aukštos kokybės medžiagos ir subtilaus apdirbimo, dėvint mūsų augintinių šalmus, šalmai gali apsaugoti jūsų brangaus geriausio draugo galvą nuo saulės spindulių ir stipraus vėjo vaikščiojant, važinėjant dviračiu, motociklu ar einant į lauką.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Šunų šalmai

Medžiaga: ABS + PC + poliesteris + rėmo medvilnė

Spalva: Juoda

Grynasis svoris (apie):

S: 78g

M: 100g

L: 145g

Galvos perimetras(apie):

S: 37cm / 14.5 colių

M: 42 cm / 16.5 colių

L: 50cm / 19.6 colių

Pakuočių sąrašas:

Šunų šalmai * 1

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Poliesteris
  • Raštas : Kietas
  • Tipas : Šunys

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias