Sandėlyje

Vielos sukimo įrankis, vielos veržlių tvarkyklė, sukimo sukimo vielos jungtys Lizdo vielos sukimo suktukas su 1/4Inch griebtuvu

(0)
€15.63 €22.99
Prekės kodas: w456184
Kategorijos: Tools
Spalva:

Pilnas aprašymas

Palaikykite dropshippingą ir didmeninį pardavimą.

100% originalus ir su nemokama garantija po pardavimo.

Vielos sukimas taip patAš esu suitabIe daugumai vielos dangtelių be sparnų. SpeciaI reikalavimų laidininkams nėra, ir tai yra suitabIe aII paprastiems eIectric driIIs.

Uždėkite vielos dangtelį ant vielos, o tada įkiškite laido dangtelį į vielos sukimąsi tooI prijungtas prie eIectric tooI.Pasukite driII bitą, o laido jungtis gali būti sujungta per 10 sekundžių.

Galios gręžimo suderinamumas, kad būtų patogiau: Vielos sukimo suktukas suprojektuotas su 1/4 colio griebtuvu, todėl suderinamas su dažniausiai naudojamais elektriniais grąžtais ir vairuotojo lizdais. Ši funkcija suteikia patogumo ir lankstumo jūsų projektams. Tiesiog pritvirtinkite laido jungties tvarkyklę prie elektrinio grąžto ir mėgaukitės efektyviu ir lengvu vielos sukimu.

platus suderinamumas universaliems laidams: Vielos veržlės tvarkyklė yra suderinama su daugybe įprastų laidų jungčių, užtikrinančių universalumą visiems jūsų laidų poreikiams. Padaryti jį patogiu sprendimu įvairiems projektams.

Aukštos kokybės ir patvari konstrukcija: Pagaminta iš patvarios, didelio tankio medžiagos, Vielos sukimo įrankis užtikrina ilgalaikį našumą ir patikimumą. Jis gali būti naudojamas dažnai ir nuolat teikia patikimus rezultatus, todėl tai yra verta investicija.

Tipas: A-50 x veržlė / B-100 x veržlė

Dydis: 11.81 x 8.51 x 3.40 cm

Medžiaga: plienas

spalva: mėlyna

Pakuote sudaro:

1 x Vielos suktukas

50 x veržlė

/

1 x Vielos suktukas

100 x veržlė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiamas kliente, jei norite pirkti dideliais kiekiais, susisiekite su mumis, mes pasiūlysime kitą lengvatinę kainą.

  • žaliava : Lakštų / plokščių valcavimas
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias