Sandėlyje

26mm-28mm vejapjovės atraminis ratas reguliuojamas piktžolių žoliapjovė pagalbiniai ratai nešiojami styginių žoliapjovės ratų šienapjovės tvirtinimas

(0)
€24.45 €35.95
Prekės kodas: w454731
Kategorijos: Tools
Spalva:

Pilnas aprašymas

26mm-28mm vejapjovės atraminis ratas reguliuojamas piktžolių žoliapjovė pagalbiniai ratai nešiojami styginiai žoliapjovės ratas vejapjovės tvirtinimas

Užsakymo priminimas:

1. Užsakydami palikite mums žinutę ir priminkite, kokios įtampos ir kištuko įrangos jums reikia. Kaip žinote, skirtingos šalys naudoja skirtingus standartinius kištukus ir skirtingą įtampą .

2. Dėl skirtingų prekių partijų naudojimo , kartais gamykla atnaujins produktą ir išleis atnaujintą produktą.todėlkai kurios pristatymo prekės turi šiek tiek skirtingus spalvų stilius detalių puslapyje ( tačiau turi tą patį funkcionalumą ). Mes jus informuosime prieš išsiuntimą.

3. Jei adresas yra atoki vietovė, mes su jumis susisieksime, jums reikia pridėti 35 USD papildomas siuntimo mokestis, bet jei neatsakėte mums laiku ir sumokėjote už jį, mes pasirinksime jums kitą pristatymo būdą.

4. Jei turite konkrečių reikalavimų, taip pat galite susisiekti su mumis arba palikti žinutę užsakyme.

Atkreipkite dėmesį, kad sąraše esantis produktas gaminamas ir platinamas užsienyje ir jam taikomi jo kilmės šalies įstatymai.

Funkcijos:

1. Pagalbiniai atraminiai ratai yra skirti daliniam jūsų piktžolių žoliapjovės svoriui, kad sumažintų spaudimą nugarai, pečiui ir rankoms, žymiai sumažintų nuovargį ir skausmą bei palengvintų mašinos manevravimą.

2. Naudodami montavimo jungtį, bet kuriuo metu galite laisvai reguliuoti pagalbinio rato aukštį pagal savo ūgį ir naudojimo scenos poreikius. Jungtis padeda tvirtai pritvirtinti atraminį ratą prie vejapjovės, neatlaisvinant.

3. Šis vejapjovės atraminis ratas daugiausia pagamintas iš aukštos kokybės plastikinio rato ir metalinio laikiklio, tvirtas ir patvarus, patikimas ir daugkartinio naudojimo.

4.Metalinį atraminį laikiklį su išskirtiniu paviršiaus apdorojimu nėra lengva sulaužyti ar sulenkti. Ratai yra sunkiai dėvimi ir gali būti naudojami daugelį metų.

5. Vejapjovės pagalbinis ratas yra lengvai montuojamas, jame yra tvirtinimo įtaisas, kurį galima lengvai reguliuoti ir montuoti ant piktžolių žoliapjovės. Jums reikia naudoti tik atsuktuvą, kad užbaigtumėte montavimą per kelias minutes, o tai gali sutaupyti laiko ir pastangų, suteikti jums lengvesnę pjovimo patirtį.

6. Šie reguliuojami atraminiai ratai yra praktiški ir darbą taupantys įrankiai, suderinami su dauguma rinkoje esančių kuprinių vejapjovių, tinkami 26 mm arba 28 mm veleno vamzdžiams, o ne lenktiems strypams.

Pastaba: Dydis ir spalva gali šiek tiek skirtis dėl rankinio matavimo ir skirtingų apšvietimo sąlygų. Ačiū už supratingumą.

Prašome leisti 0,5–1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Specifikacijos:

Dydis: kaip parodyta

Medžiaga: metalas, plastikas

Fiksuota polių diafragma: 26mm arba 28mm

Pakuočių sąrašas:

1 komplektas * Vejapjovės atraminiai ratai.

1 PATARIMAS:

1. Jei esate Rusijos klientas, mes atsiųsime jums paketą per EMS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčius). Laikas yra apie 30 dienų. (Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, tai užtruks apie 55 dienas)

2.Jei esate klientas ES šalyje, šis metodas "pritaikytas pardavėjo" yra apie 60 dienų geležinkeliu ir UPS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčius)

2 PATARIMAS:

1. Jei jūsų adresas priklauso atokiai vietovei, turite sumokėti papildomus 40,00 USD arba susisiekti su mumis, kad pasirinktumėte kitą pristatymo būdą.

2. Prašome sumokėti mokesčius ir pasiimti paketą po to, kai paketas atvyks į vietinę muitinę.Mes nesame atsakingi už jokius muitus ir importo mokesčius.

3. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku. Tuo tarpu mes nedelsdami atsakysime į jūsų pranešimą. Per pertrauką gali būti, kad negalėsime atsakyti į jūsų pranešimą, prašome suprasti. Mes jums atsakysime per 24 valandas.

  • Medžiaga : Metalas, Plastmasiniai
  • Dydis : as shown
  • Fiksuota polių diafragma : 26mm arba 28mm
  • modelio numeris : Piktžolių žoliapjovės pagalbiniai ratai
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas : LISM

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias