Sandėlyje

Technical RC APP Karinės greitosios pagalbos statybinis blokas Visureigių gelbėjimo transporto priemonės automobilių kaladėlių modelis WW2 ginklas Kareivio žaislai berniukui Dovana

(0)
€135.28 €225.46
Prekės kodas: w4527
Kategorijos: Building & Construction Toys
Spalva:

Pilnas aprašymas

ES nacionalinis tarifas: pirkėjai perka parduotuvių produktus. Jei už pakuotę reikia mokėti muitus, pirkėjas sumoka muitus šalies nacionalinei muitinei, o parduotuvė nebus atsakinga už tarifinius mokesčius

Sveiki, sveiki atvykę į didmeninę prekybą.

Mes branginame kiekvieną operaciją, net jei tik nedidelis užsakymas, jūs visada būsite mūsų klientas.jei šiame puslapyje nerandate to, ko jums reikia, skirkite šiek tiek laiko apsilankyti mūsų parduotuvėje. Gali būti produktų, kurie jums patinka, ačiū !no orginal box,be dėžutės, tik siųsti produktus su visais priedais ir surinkimo vadovo knyga. Mes garantuojame, kad mūsų produktai turi kokybės užtikrinimą ir gražią pakuotę. Jei trūksta dalių ar yra pažeistų, mes suteiksime jums nemokamų papildų!

Mūsų kaladėlės gali būti suderinamos su "Assembles Particles Block" žaislais! 100% suderinami Jie pagaminti iš netoksiško, bekvapio, nekenksmingo ABS plastiko! Super ekonomiškumas, ta pati kokybė ir dizainas.Tai ne tik geriausia dovana vaikams, bet ir suaugusiems gerbėjams bei kolekcionieriams.

Priežiūra ir valymas: Nuvalykite muilu ir vandeniu.

Pakavimas: kostiumas bus supakuotas į apsauginį burbulinį maišelį

Laivybos:

--- Dauguma prekių išsiunčiamos per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo. (Išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).

--- Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį muitinės vėlavimą ar mokesčius. Kadangi tranzito laikas labai priklauso nuo skirtingų šalių pašto tarnybos (ypač savaitgaliais ir švenčių dienomis).

Garantija ir garantija:

--- 100% visiškai NAUJA. Pirkite užtikrintai!

--- Jei nesate patenkinti gavę prekę, grąžinkite ją per 7 dienas, kad ji būtų pakeista arba grąžinta pinigai. Prašome susisiekti su manimi prieš grąžinant.

--- Nemokamas grąžinimas

Atsiliepimus:

--- Mes priklausome nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad mums pasisektų, jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbūs Jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga, palikite mums teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes.

--- Susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar pradėdami ginčą, mes išspręsime problemą, kol būsite visiškai patenkinti.

  • Paketas : Nėra originalaus langelio
  • Medžiaga : Plastmasiniai
  • Lytis : Unisex
  • Prekės ženklas : Andole
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • modelio numeris : T4023 kūrimo blokas
  • rekomenduojamas amžius : 18+
  • Įspėjimas : Nevalgyti
  • bloko dydis : Mažas statybinis blokas(suderinamas su "Lego")
  • plastikinio bloko forma : Savaime užsifiksuojančios kaladėlės
  • plastiko tipas : ABS

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias