Sandėlyje

20 Lapas 28 coliųx12 colių elektrostatinis filtras medvilnė, HEPA filtravimo tinklas Philips / Xiaomi Mi oro valytuvui

(0)
€10.46 €16.60
Prekės kodas: w449956
Kategorijos: Electric Deep Fryers
Spalva:

Pilnas aprašymas

1. Inovatyvi technologija: naudojant elektrostatines filtravimo medžiagas galima efektyviai izoliuoti ore esančius kietųjų dalelių teršalus, didesnius nei 0,2 μm, o 0,5 μm dulkių filtravimo efektyvumas gali siekti daugiau nei 95 proc.

2. Prailginkite filtro tarnavimo laiką: efektyviai filtruokite ore esančias dulkes, žiedadulkes, bakterijas ir kitus teršalus, apsaugokite filtrus, kad sumažintumėte taršą. Tai gali efektyviai prailginti valytuvo filtro tarnavimo laiką daugiau nei dvigubai, taip sutaupant pakeitimo išlaidų.

3. Pagerinkite tarnavimo laiką: Galutinio produkto filtruose naudojamas pirminis filtras gali efektyviai padidinti filtro tarnavimo laiką, kad jūsų filtras iš tikrųjų pasiektų gamybos prekės ženklo nurodytą tarnavimo laiką.

4. Mažo vėjo pasipriešinimo konstrukcija: Kai vėjo greitis yra 0,5 m / s, vėjo pasipriešinimas yra net 3,5pa, o tai neturi įtakos vėjo greičiui.

5. Suderinamas: Šis filtras suderinamas su "Xiaomi Mi Air Purifier 1/2 / Plus" arba supjaustytas iki tokio dydžio, kuris tinka oro kondicionieriams, langams, elektriniams ventiliatoriams.

spalva:Balta

Medžiaga: pluoštas

dydis: 30 x 72cm

Pakuote sudaro:

20 x Medvilnės elektrostatinis filtras

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės ženklas : FGHGF
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias