Sandėlyje

Ilgas dviratis Galinio vaizdo vairo veidrodžiai 360 Kalnų plento dviratis Motociklas Sulenkiama žarna Reguliuojamas Galinio vaizdo veidrodžio priedai

(0)
€8.79 €12.56
Prekės kodas: w435633
Kategorijos: Cycling
Spalva:

Pilnas aprašymas

Funkcija:

Dviračio galinio vaizdo išgaubtas veidrodis: Dviračio veidrodis yra labai praktiškas. Tai aukštos kokybės plastikinis išgaubtas veidrodis, stiprus ir patvarus, nelengva sulaužyti kaip stiklinis veidrodis ir turi ilgą tarnavimo laiką. Didelės raiškos veidrodėlis suteikia aiškų matymą, kad padidintų važiavimo saugumą.

Rankena yra lanksti ir reguliuojama: įmontuotas aliuminio atraminis strypas, su plastikiniu apvalkalu, rankena yra 18,5 cm ilgio ir gali būti laisvai sulenkta, tvirtai pritvirtinta, nesipurto ir lengva reguliuoti veidrodžio padėtį ir vaizdą.

Kelių kampų reguliavimas: Kalnų dviračio galinio vaizdo veidrodis priima išgaubtą objektyvo dizainą, kuris turi platų matymo lauką ir 360 laipsnių besisukančio objektyvo dizainą, kuris gali reguliuoti matymo kampą pagal valią, užtikrindamas aiškų ir saugų kelio vaizdą.

Montavimas be įrankių: lengvas montavimas, tiesiog pritvirtinkite atšvaitą ant vairo, priveržkite dviračio galinio vaizdo veidrodžio varžtus ir jis gali būti teisingai sumontuotas per kelias minutes.

Tinka 22 mm ~ 32 mm vairui, su 2 neslystančiomis guminėmis poveržlėmis, kurios gali padidinti trintį ir išlaikyti stabilumą. Tai labai tinka visiems dviračių vairams, tokiems kaip MTB, kalnų dviračiams, motociklams, plento dviračiams ir kt.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS veidrodžio apvalkalas, veidrodžio strypo guma ir plastikas + aliuminio strypas, nailono pagrindas, akrilo veidrodis

Spalva: Juoda

Gaminio dydis: bendras ilgis: apie 37,5 cm, vidutinė aliuminio žarna: apie 19 cm, veidrodžio skersmuo: 8,5 cm

Tinkamas vairo dydis: 22–32 mm

Pakuočių sąrašas:

1 galinio vaizdo veidrodis (įskaitant priedus)

  • modelio numeris : BA-M016 Galinio vaizdo veidrodis
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias