Sandėlyje

Blakstienų greito augimo esencija Skystas natūralus patobulinimas Maitinančios garbanos Storesnės blakstienos Plaukai Garbanotos blakstienos Priežiūros serumas

(0)
€93.16 €186.30
Prekės kodas: w430037
Kategorijos: Beauty & Health
Spalva:

Pilnas aprašymas

veiksmingumas

Tinka esant tokiems simptomams kaip retos blakstienos, pažeisti plaukų folikulai, lengva nukristi ir mitybos trūkumas. Esant lengviems simptomams, plaukų folikulams suaktyvinti ir pamaitinti rekomenduojami 3 buteliukai; esant vidutinio sunkumo simptomams, rekomenduojama nuolat naudoti 5 buteliukus, kad blakstienos būtų ilgesnės, garbanotesnės, tamsesnės ir minkštesnės; Esant sunkiems simptomams, rekomenduojama 10 ar daugiau buteliukų, kad sutvirtėtų plaukų folikulai ir blakstienos taptų stipresnės ir ilgesnės.

Blakstienų augimo serun, gali veiksmingai padėti blakstienoms augti ilgesnėms, storesnėms ir suteikti joms pilnesnę ir sveikesnę išvaizdą.

Produkto pristatymas

▶Gali sustiprinti blakstienas, Nors praturtintas maitinančiais ingredientais, jis suteikia jūsų blakstienoms maistingumo ir elastingumo, todėl blakstienos tampa garbanotos ir lanksčios, blakstienų stipriklis maitina.

▶Kaip naudoti:

Ištepkite blakstienų šaknį, geriausia tepti nedidelį kiekį daug kartų, po 30 sekundžių trinti prieš mirksint. Jei tepdami netyčia paliečiate odą už blakstienų šaknų, galite ją nuvalyti medvilnės lazdele ir švariu vandeniu.

▶▶Naudą:

Natūralūs blakstienų augimo stiprikliai pamaitins ir suminkštins blakstienas.

BLAKSTIENŲ AUGIMO SERUMO NAUDOJIMAS:

1 ŽINGSNIS:

Įsitikinkite, kad jūsų veidas yra švarus nuo makiažo ir kremų, o akys ir blakstienos yra sausos. Serumą (ar bet kurią kitą grožio priemonę) tepkite švariomis rankomis. Vieną kartą pamerkite šepetėlį, pašalinkite papildomą skystį.

2 ŽINGSNIS:

Užtepkite ploną produkto sluoksnį ant blakstienų šaknų linijos. Aplikatoriaus šepetėliu tepkite ploną liniją nuo vidinio iki išorinio blakstienų linijos kampo, pačiame blakstienų pagrinde - beveik kaip tepant akių kontūro pieštuką.

3 ŽINGSNIS:

Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas - pakartokite aukščiau paminėtus veiksmus REGULIARIAI, vieną ar du kartus per dieną,Tai yra svarbiausias patarimas norint pasiekti norimą efektą.

1. Natūralus garbanojimas: Tinkama mityba gali prailginti blakstienų gyvenimą ir ilgą laiką išlaikyti jas garbanotas ir storas.

2. Maitinkite plaukų šaknis: Naudojant mažus molekulinius peptidus, jie gali greitai prasiskverbti į giliuosius plaukų sluoksnius ir ilgą laiką išlaikyti garbanas bei sandarumą.

3. Blakstienos tampa lieknos: Net ir be makiažo blakstienos yra storos ir ilgos, o blakstienos kupinos žavesio.

4. Remonto funkcija: specialūs augalų ekstraktai, apsaugokite blakstienų mitybą, palaikykite blakstienų ryškumą ir tam tikrą storį

5. Stebuklingas augimas: pagerinkite plaukų folikulų augimo aplinką ir suaktyvinkite plaukų augimo funkciją.

Stimuliuoja plaukų folikulus, skatina blakstienų augimą ir aprūpina būtinomis maistinėmis medžiagomis.

Padarykite blakstienas juodas.

Kaip naudoti:

Naktinį kraštą tepkite tiesiai ant viršutinio voko

odos Blakstienų šaknys. Šepetėliu tepkite tirpalą ant voko krašto išorės, kad išvengtumėte pernelyg didelių dėmių.

Funkcijos:

1. Aktyvus plaukų folikulas

Kotalizuoja blakstienų augimo faktorių, suaktyvina plaukuotas šaknis slepping būsenoje ir stimuliuoja blakstienų veiklą.

2. Gilus maitinimas

Įvairūs augalų maistiniai augalai maitina blakstienas, juodas ir storas, lanksčias ir pilnas.

3.Tobulinti ir taisyti

Su botanine formule, kuri apsaugo blakstienas ir formuoja blakstienų augimo aplinką.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Tipas : blakstienų augimo procedūros

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias