Sandėlyje

Gradient Aurora Pink Press on Nails Chip-Proof Smudge-Proof Fake Nails manikiūro mėgėjams ir grožio tinklaraštininkams

(0)
€2.90 €5.27
Prekės kodas: w429868
Kategorijos: Beauty & Health
Spalva:

Pilnas aprašymas

2021 2021 m. "Flash Aurora Pink" ilgas baletas Netikri nagai Lengva pritaikyti Paprasta nulupti nagus manikiūro mėgėjams ir grožio tinklaraštininkams

Funkcijos:

1.Premium medžiaga: Pagaminta iš aukščiausios kokybės dervos, yra netoksiška ir cheminė medžiaga, nekenksminga nagams ir sveikatai. Nesijaudinkite dėl nagų lūžių dėl tokio pat kietumo ir elastingumo kaip ir natūralūs nagai.

2. Lengva naudoti: Ilgi netikri nagai su želė klijais gali gauti jūsų mėgstamą manikiūrą vos per kelias minutes, nelaukdami nagų salone. Kai kurie paprasti žingsniai leidžia jums gauti tą patį įspūdingą profesionalų efektą namuose.

3. Įvairūs dydžiai: 24 vienetai 12 skirtingų dydžių netikrų nagų, nesvarbu, koks yra jūsų nagų dydis, galite pasirinkti tinkamiausią dydį. Juos lengva apkarpyti ir paduoti bet kokio ilgio ir formos.

4.Kostiumas įvairioms progoms: Netikrus nagus lengva nagų profesionalams ar besimokantiems nagų dailės.Puiki dovana žmonai, draugei, motinai ar seseriai, puikiai tinka vakarėliams, pasimatymams, vestuvėms ir pan.

5.Madinga apranga: Dirbtinis nagų presas menas labai tinka vakarienėms, gimtadienio vakarėliams, Helovinui, Kalėdoms, prom, vestuvėms. Tai turi būti jūsų esminis aksesuaras.

Specifikacijos:

Medžiaga: derva

Kiekis: 24PCS

Tekstūra: blizgus

Pasergėti:

1.Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo dėl šviesos efekto.

2.Prašome leisti 1-3 cm nuokrypį dėl rankinio matavimo.

1 pasirinkimas:

1 Komplektas * Netikri nagai (24vnt įskaičiuota)

24 VNT * Želė klijai

Arba

2 pasirinkimas:

1 Komplektas * Netikri nagai (24vnt įskaičiuota)

1 butelis * Klijai

Mes siunčiame į visą pasaulį (išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO). Siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas TURI BŪTI jūsų pristatymo adresas. Užsakymai apdoroti laiku po mokėjimo patikrinimo.Mes išsiųsime paketą iš Kinijos oro paštu. Pristatymo laikas priklauso nuo gabenimo vežėjo, muitinės ir paskirties vietos išsiuntimo paštu bei kitų veiksnių. Daugumą paketų buvo galima gauti per 20 darbo dienų (4 savaites). Žemiau rasite kiekybinių duomenų pristatymo laiko rinkimą:

Mes priimame el. pašto užklausas dėl grąžinimo per 7 darbo dienas nuo jūsų užsakymo gavimo. Jei prekė yra jūsų žinioje ilgiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota ir mes neišduosime jums pinigų grąžinimo ar pakeitimo. Jei nesate patenkinti gavę prekę, grąžinkite ją per 7 dienas, kad pakeistumėte arba grąžintumėte pinigus. Prieš grąžindami, susisiekite su mumis dėl grąžinimo vadovo. Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo užsakymo ID.Jei prekė sugedo per 3 mėnesius, mes atsiųsime jums pakeitimą be papildomo mokesčio arba pasiūlysime grąžinti pinigus, kai gausime nekokybišką prekę. Jei prekė sugedo po 3 mėnesių, vis tiek galite ją atsiųsti mums atgal. Gavę nekokybišką prekę, atsiųsime jums naują. Bet jums reikia sumokėkite papildomą siuntimo mokestį. Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytomis politikos nuostatomis užsakydami "www.sakiaigmps.lt"! Jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga, pateikite mums teigiamą atsiliepimą su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums yra labai svarbi. Būsime labai dėkingi, jei čia galėsite palikti savo tikrąjį jausmą. Jei nesate patenkinti prekėmis ar mūsų paslauga, prieš palikdami bet kokius atsiliepimus, susisiekite su mumis, mes nedelsdami išspręsime problemą, ačiū! Rašykite mums nuo 9:00 iki 18:00. (GMT 8) nuo pirmadienio iki šeštadienio . Jei turite klausimų, parašykite mums žinutę ir suteikite mums galimybę jums padėti.Į visus pranešimus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje). Jei negavote mūsų atsakymo, maloniai prašome dar kartą išsiųsti savo žinutę ir mes jums atsakysime kuo greičiau. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (įskaitant sekmadienius).

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • vienetų skaičius : COMBO
  • Prekės ženklas : MAKIAŽAS

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias