Sandėlyje

Nauji saldainių spalvos Anties plaukų segtukai Patvarūs pozicionavimo plaukų volelių spaustukai Plastikiniai stipraus sukibimo plaukų formavimo priedai

(0)
€0.32 €0.45
Prekės kodas: w429764
Kategorijos: Beauty & Health
Spalva:

Pilnas aprašymas

---Plaukų segtukai: nesvarbu, ar kuriate updos, pintines, ar pridedate paprastą dekoraciją, šie plaukų segtukai siūlo begalines stiliaus kūrimo galimybes.

---Aukščiausios kokybės medžiagų kokybė: Plaukų spaustukai yra pagaminti iš patvaraus ABS plastiko viršuje, kuriuos papildo rūdims atsparus, lygus metalinis dugnas. Itin elastinga metalinė spyruoklė padidina jos ilgaamžiškumą ir stabilumą, užtikrindama optimalų veikimą bet kokioje aplinkoje.

---Lengva kirpti: šiek tiek išlenktas plaukų segtukų dizainas gali sklandžiai atitikti galvos odos formą; Plaukų segtukų dantys yra maži, bet tankūs, kurie ne tik laiko plaukus vietoje, bet ir nepalieka raukšlių, todėl juos lengva nukirpti ar nuimti.

---Tvirta konstrukcija: Šie plaukų segtukai yra sukurti atsižvelgiant į patvarumą, užtikrinant, kad jie gali saugiai laikyti plaukus vietoje.

---Stilingas: šie plaukų segtukai yra įvairių stilių ir spalvų, suteikiantys subtilų, bet elegantišką prisilietimą prie jūsų šukuosenos ir aprangos, tuo pačiu užtikrinant ilgaamžiškumą ir ilgaamžiškumą. Plaukų segtukai taip pat yra matinio prisilietimo, paprasti ir klasikiniai, todėl gali lengvai atitikti jūsų aprangą ir nuotaiką.

Produktas apima:

8PCS ančių plaukų segtukai

  • 2 funkcija : storiems vidutiniams ir ploniems plaukams
  • 1 funkcija : ančių plaukų segtukai
  • 3 funkcija : plaukų segtukai su silikonine neslystančia rankena
  • Medžiaga : Plastmasiniai
  • elemento tipas : plaukų segtukas
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias