Sandėlyje

Kačių lova Stačiakampė Kačių lova Kambarinėms katėms Sulankstoma bet kokiu oru Stačiakampis Vidutinė naminių gyvūnėlių lova Atrama Kietas šuniuko lovos įbrėžimas su

(0)
€7.54 €10.77
Prekės kodas: w3837
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

ženkleliai:

1.Stačiakampio forma: Jūsų kačių draugas nusipelno geriausio. Ši stačiakampė kačių lova suteikia tvirtą ir jaukią gyvenamąją aplinką, suteikdama jūsų pūkuotam kompanionui idealų atsipalaidavimo ženklą ir taupydama vietą bet kuriame kampe.

2. Sulankstomas dizainas: Šiuos kačių lovos stačiakampius galima lengvai sulankstyti ir laikyti kampe, neužimant vietos, todėl juos patogu nešiotis ir laikyti. Išsaugokite savo erdvę ir suteikite katei jaukų lizdą.

3.Patogus miego prieglobstis: mėgaukitės ramybe, kurią suteikia jūsų katei erdvi ir jauki miego erdvė. Užpildytas minkšta PP medvilne, šis katės lovos stačiakampis sukurtas taip, kad nesugriūtų

4. Ilgalaikis patvarumas: Pagamintas iš aukštos kokybės veltinio medžiagos, šis kačių lovos stačiakampis yra sukurtas taip, kad tarnautų ilgai ir galėtų atlaikyti entuziastingiausius naminių gyvūnėlių įkandimus. Išskirtinis jo patvarumas užtikrina ilgesnį gaminio tarnavimo laiką.

5.Didelė erdvė: Jūsų kačių kompanionai įvertins didelį šio katės lovos stačiakampio erdvės dizainą, tinkantį tiek mažoms, tiek didelėms katėms. Praktiška ir jauki poilsio vieta jūsų pūkuotiems draugams.

Sukurkite jaukų poilsį savo pūkuotam draugui su mūsų raminančiomis kačių lovomis. Sukurtas atsižvelgiant į stiprumą ir patogumą, šis patvarus ir atsparus dilimui naminių gyvūnėlių lizdas gali tilpti tiek didelėms, tiek mažoms katėms. Sulankstomas dizainas užtikrina lengvą laikymą ir nešiojamumą, o jūsų kačių kompanionas ramiai ilsėsis patogiai.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Katės lovos stačiakampis

Specifikacijos: Pilka apie 50x40cm / 19.69x15.75 colių

Medžiaga: audinys, PP medvilnė

Produktų sąrašas:

1*Katės lovos stačiakampis

Pastabos:

Prašome leisti 0.5cm / 0.20in paklaidą dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos, tikiuosi, kad suprasite.

  • Prekės ženklas : AIHOME
  • Medžiaga : Šilkas
  • elemento tipas : Lovos antklodės
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Skalbimo stilius : Rankų plovimas

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias