Sandėlyje

Stipri metalinė virvė Šunų pavadėlis Pinti plieniniai kabeliai Greito atleidimo pasukami spaustukai Lankstesni 180 laipsnių besisukantys užsegimo šuns priedai

(0)
€8.49 €12.31
Prekės kodas: w3537
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Aprašymas:

Funkcijos:

Sunkus ir patvarus: Pagamintas iš tvirtos metalinės virvės, šis šunų pavadėlis yra sukurtas taip, kad atlaikytų sunkiausius šunis ir intensyviausias treniruotes.

Greito atleidimo pasukamas ir 180° besisukantis spaustukas: plieninis pavadėlis turi patogų greito atleidimo pasukamą ir 180° besisukantį spaustuką, kad būtų lengva pritvirtinti ir lanksti.

3 metrų pintas plieninis pavadėlis: 3 metrų ilgio šis pavadėlis suteikia pakankamai vietos jūsų vidutiniams ir dideliems šunims laisvai klajoti, išlaikant kontrolę.

Lengva naudoti storesnį arklio kabliuką: Plieninis pavadėlis turi lengvai naudojamą, storesnį arklio kabliuką, kad būtų galima saugiai pritvirtinti ir suteikti ramybės pasivaikščiojimų ar treniruočių metu.

Idealiai tinka vidutiniams ir dideliems šunims: Nesvarbu, ar turite vidutinio dydžio, ar didelį šunį, šis pavadėlis yra specialiai sukurtas taip, kad atitiktų jų poreikius, siūlo komfortą, valdymą ir ilgaamžiškumą.

specifikacija:

Medžiaga: metalas

Dydis: 5 mm*3 m

Spalva: Mėlyna/Balta/Raudona

Komplektą sudaro:

1 * Šuns pavadėlis

  • Tipas : Pavadėliai, Šunys
  • Sezonas : Pavasaris/Ruduo
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : nerūdijantis plienas

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias