Sandėlyje

Balansavimo žaidimas Voverės balansas Stumiantys poliai Žaislai Balansas Tėvų ir vaikų interaktyvus šeimos stalo dėlionės žaidimas Stūmimo poliai

(0)
€10.80 €15.43
Prekės kodas: w3358
Kategorijos: Sports & Entertainment
Spalva:

Pilnas aprašymas

Mūsų balansavimo žaidimas puikiai tinka šeimos žaidimų vakarui! Kiekvienas žaidėjas paeiliui bando sukrauti savo medinius statymus neišmesdamas balanso. Pasirinkus skirtingas spalvas, žaidimas skatina strateginį mąstymą ir stiprina šeimos narių bendravimą bei sąveiką. Būkite kūrybingi ir smagiai praleiskite laiką su šiuo linksmu ir iššūkių kupinu žaidimu!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Voverės stūmimo polių stalo žaidimas

Medžiaga: ABS

Taikomas amžius: vaikai (4-6 metų)

Sąrašas

1 x balansavimo žaidimas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Interaktyvus ir stimuliuojantis: pagerinkite savo vaiko pažintinius ir motorinius gebėjimus naudodami mūsų "Pile Pull" žaidimą.Paskatinkite vaiką stumti medinį kuolą ant atitinkamo skaičiaus ir spalvos. Lengvai suprantamos taisyklės ir paprastas žaidimas juos įtraukia.

2.Pratimų rankų ir akių koordinacija: Šis krūvos traukimo žaidimas ne tik mankština rankų ir akių koordinaciją, bet ir reikalauja, kad vaikai naudotų savo smegenis galvodami apie strategijas ir tobulindami savo logikos bei sprendimų gebėjimus.

3.Skirtingų spalvų poliai: stimuliuokite savo vaiko protą naudodami mūsų žaidimą "Pile Pull"! Ugdykite jų spalvų suvokimą ir grožio pojūčius, kurie gali pagerinti jų kūrybiškumą. Su skirtingų spalvų mediniais poliais jūsų vaikas gali smagiai praleisti laiką ir pagerinti savo vizualinę atmintį

4.Family Fun: Pile Pull Game yra tėvų ir vaikų interaktyvus stalo žaidimas, tinkantis žaisti 2–4 žmonėms. Tai gali sustiprinti šeimos narių bendravimą ir sąveiką bei ugdyti vaikų supratimą apie bendradarbiavimą ir konkurenciją.

5.Universalus naudojimas: "Pile Pull Game" suteikia valandų valandas pramogų, nes žaidėjai naudojasi savo miklumu ir logika, kad išimtų medines kaladėles, nepriversdami bokšto nukristi. Tai puikus žaidimas vakarėliams, šeimos susibūrimams ar tiesiog nakvynei su draugais.

  • modelio numeris : Voverės stūmimo polių stalo žaidimas
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias