Sandėlyje

Šoninis šepetys Hepa filtro šluostės audinio keitimo rinkinys Xiaomi Roborock S7 T7S T7plus robotų dulkių siurblių atsarginėms dalims

(0)
€9.66 €15.34
Prekės kodas: w3035
Kategorijos: Electric Deep Fryers
Spalva:

Pilnas aprašymas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, tvirta ir patvari. Švarus šepetys gali išlaikyti geriausią jūsų buitinio roboto našumą.

Atliekant kasdienę priežiūrą, šoninį šepetį lengva išardyti ir pakeisti.

Filtras palaiko švarų veikimą, tuo pačiu sumažindamas dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų įsiskverbimą į orą, kuriuo kvėpuojate.

Šluostės šluostė yra giliai išvalyta, pasižymi stipria vandens fiksavimo galia, stipria vandens absorbcija, mažiau vandens dėmių, didele visos tekstūros trintis, švariu, tolygiu vandens sugėrimu ir ilgą laiką išlaikant drėgmę.

Siekiant geriausių rezultatų, filtrą reikia keisti kas 2-3 mėnesius.Tinka Xiaomi Roborock S7 T7S T7PLUS robotui dulkių siurbliui.

Šluostės audinio dydis: 300x110mm

Filtro dydis: 135x57mm

Medžiaga: plastikas + audinys

spalva:Kaip parodyta

Pakuote sudaro:

3 x šoninis šepetys

3 x filtras

3 x šluostės audinys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias